Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Pocket full of faith

Hughes, Tim

Prijs: € 5,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
Artikelnummer : 000768643921
Auteur(s) : Hughes, Tim
Verschenen : Juli 2015
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Met de komende cd POCKETFUL OF FAITH (release 17 juli) lukt het Tim opnieuw om zowel jong als oud enthousiast te krijgen over een relatie met God. Hij doet het door eerlijke, open liederen te bieden die ook muzikaal een aanrader zijn. Door verrassend eerlijk te zijn, kan Tim liederen zingen die verrassend uitbundig en ontwapenend intiem zijn. Op het album staat ook een duet met PHIL WICKHAM.

TIM HUGHES wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke liedschrijvers van deze generatie. Vraag TIM HUGHES wat hem drijft, en je hoort van zijn verlangen om de kerk te zien ontwaken tot een dankbare, gepassioneerde, gedreven groep volgelingen van Christus. Het is die missie die de achtergrond is bij veel van zijn liedjes.

Het langverwachte nieuwe album van aanbiddingsleider TIM HUGHES is POCKETFUL OF FAITH! Tim is de schrijver van het lied HERE I AM TO WORSHIP ('Licht van de Wereld') en werd later bekend door HAPPY DAY en BEAUTIFUL ONE ('Prachtige God'). Met deze nieuwe cd lukt het Tim opnieuw om zowel jong als oud enthousiast te krijgen over een relatie met God. Hij doet het door eerlijke, open liederen te bieden die ook muzikaal een aanrader zijn.

Bekijk hier de clip van het nieuwe lied 'Hope & Glory' van POCKETFUL OF FAITH:

Velden met een * zijn verplicht