Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Joke Buis Live

Buis, Joke


Dit product bevindt zich in:

Muziek (nieuw verschenen) Nederlandstalig

Prijs: € 15,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 5061225310768
Auteur(s) : Buis, Joke
Verschenen : Oktober 2018
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Met haar nieuwe livealbum laat Joke Buis opnieuw haar grote liefde voor het oude kerklied spreken. 'Joke Buis - Live' bevat 12 bekende. klassieke kerkliederen. opgenomen tijdens de concertreeks 'Op Verzoek' (juni 2018). Liederen als 'Wat de toekomst brengen moge'. 'Abba Vader' en 'Blijf mij nabij' zijn in een verrassend. nieuw jasje gestoken en komen in de live setting helemaal tot hun recht. Geniet van de gezellige en ontspannen sfeer tijdens de concerten van Joke en het enthousiasme waarmee bekende liederen massaal worden meegezongen.

Joke vertelt: "Ik wilde heel graag een live-cd maken. De luisteraar kan zo niet alleen genieten van deze liederen. maar ook van de sfeer tijdens de concerten. Deze liederen hebben al generaties lang zeggingskracht. Neem een lied als 'Groot is Uw trouw': als je dat zingt. voel je bijna dat de generaties van hiervoor meezingen."

"Ik keek als meisje in de kerk al om me heen: iedereen in een verschillende fase van het leven. iedereen zingend met overtuiging en wilskracht. Die kracht proef ik in deze liederen. Ze zorgen voor herkenbaarheid en nostalgie. zelfs als je de liederen niet kent. en laten op een prachtige manier Gods trouw door de eeuwen heen zien."

Naast bekende gezangen en Opwekkingsliederen bevat 'Joke Buis - live' ook een aantal live opgenomen Johannes de Heer 'klassiekers'. zoals 'Lichtstad met uw paarlen poorten'. "Het is mijn hoop dat de liederen door de live setting en door de frisse manier waarop we ze uitvoeren. opnieuw dichtbij mensen mogen komen".

Velden met een * zijn verplicht