Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

The Shack

You're never as alone as you think.

FILM


Dit product bevindt zich in:

Film Volwassenen Speelfilm Christelijk

Prijs: € 12,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 5412370827364
Auteur(s) : FILM
Onderwerp : Non-boeken
Uitgever : Coast To Coast Music Group B.V.
Verschenen : April 2019
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 190 x 136 x 15 mm
Gewicht : 70 gram
Beschrijving

Een meisje is tijdens een kampeervakantie ontvoerd. In een verlaten hut in Oregon worden aanwijzingen gevonden dat zij is vermoord. Vier jaar later ontvangt haar vader Mack. die nog steeds in diepe rouw is. een briefje met de uitnodiging om opnieuw naar de hut te gaan. De ondertekening doet hem vermoeden dat het briefje van God zelf afkomstig is. Tegen zijn gevoel in keert Mack terug naar de plek des onheils. In de hut treft hij een merkwaardig drietal aan. Het blijken de drie personen van de christelijke god te zijn: Vader. Zoon en Heilige Geest. maar in een andere gestalte dan hij zich God had voorgesteld.

In schitterende dialogen, die het merendeel van de film uitmaken, probeert het drietal Mack nieuwe geloofsinzichten bij te brengen en hem te verzoenen met het onheil dat hem heeft getroffen. Geen thriller dus, maar een moderne vorm van een christelijk tractaat. Veel nadruk op de intieme omgang met God.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
dvd The Shack
Recensie door: Karin

Ik heb het boek gelezen en het verhaal heeft mij echt geraakt. Toen bekend werd dat er een verfilming van dit boek zou komen, was ik heel blij en uiteraard zeer benieuwd. Zijn ze in staat om de essentie van het verhaal goed weer te geven? (Het boek zit vol met dialogen. Hoe werk je dit uit in een film?)
Conclusie: Ik vind het een zeer goede film, die totaal niet verveelt. Prachtige beelden, goede acteurs, een aangrijpend verhaal, mooie dialogen, een eyeopener als je zelf (nog) sceptisch bent over het geloof!