Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Leven onder bladerdak&expeditie Nw

Eo natuurfilm


Dit product bevindt zich in:

Film Volwassenen Documentaires Natuur

Prijs: € 14,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 8715664111383
Auteur(s) : Eo natuurfilm
Verschenen : Augustus 2018
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Ga mee op avontuur naar het regenwoud in Gabon waar het boomhutteam verblijft in het dichte regenwoud en ontdek in Nieuw Guinea de meest vreemde dieren.

Leven onder het bladerdak
In het regenwoud van Gabon leven hoog in de bomen een aantal zeldzame apensoorten die met uitsterven worden bedreigd. Het team neemt hun intrek in een heel bijzondere boomhut, hoog in het bladerdak. Deze hoogte biedt het boomhutteam de kans om de apen goed te observeren. De apen nemen zelf ook graag een kijkje in de mooie boomhut. Met de plaatselijke bewoners worden vriendschappen gesloten en onderweg beleeft het team benauwde momenten wanneer ze de bosolifant, die het bos onveilig maken, tegen komen. Gelukkig biedt de boomhut bescherming.

Expeditie Niew Guinea
Nieuw-Guinea bestaat grotendeels uit ruig tropisch regenwoud dat nooit eerder door westerlingen werd bezocht. Op dit eiland leven evenveel verschillende diersoorten dan in Australie en Amerika! En wat voor dieren! In het dichte woud vindt het team de meest bizarre wezens: de kleinste papegaai ter wereld, een pratende kever, en nooit eerder geziene vleermuizen en hagedissen. Onderweg ontdekken ze nieuwe grottenstelsels die nooit eerder door mensen warden bezocht en komen ze oog- in oog met de gevaren van de jungle. Maar het einddoel is fantastisch: een gigantische krater van een uitgedoofde vulkaan, verborgen in de jungle.

Speelduur: 6 afleveringen
Taal: Engels gesproken
Ondertiteling: Nederlandse ondertiteling
Audio: Dolby Digital 5.1

Velden met een * zijn verplicht