Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

An Avonlea Christmas

Film


Dit product bevindt zich in:

Film Volwassenen Kerst
Speelfilm Christelijk

Prijs: € 9,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 8718546521997
Auteur(s) : Film
Verschenen : November 2014
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Mooie dubbel-dvd voor een aantrekkelijke prijs, met twee nostalgische kerstfilms; An Avonlea Christmas en A Wind At My Back Christmas. Van de makers van Anne of Green Gables. Winnaar van 4 Emmy Awards en diverse Gemini Awards.

A wind at my back Christmas:
De voorbereidingen voor kerstmis in het Canadese New Bedford verlopen niet zoals gepland. Veel inwoners hebben andere dingen aan hun hoofd en zijn daarom nog niet echt in kerststemming. Grace is samen met haar moeder in Europa gestrand omdat daar de oorlog is uitgebroken, terwijl haar schoonzuster Toppy in New Bedford een toneelopvoering tot een succes tracht te maken, maar het script is te slecht voor woorden. En zo zijn er nog meer inwoners die eigenlijk in kerstsfeer moeten zijn, maar daar door omstandigheden niet toe komen. Zal kerstmis in New Bedford toch nog een succes worden?

An Avonlea Christmas:
Het is kerstmis bij de familie King in Avonlea. Hoewel in Europa de Eerste Wereldoorlog wordt uitgevochten, waarbij ook familieleden van de King familie betrokken zijn, probeert toch iedereen er het beste van te maken. Als tijdens de voorbereidingen van het kerstdiner het bericht komt dat één van de jongste familieleden, Felix, vermist is geraakt tijdens gevechten in Frankrijk, bezwijkt Hetty King onder de spanning. De familie probeert nu bij elkaar steun te vinden in deze moeilijke periode. Het kerstfeest is dan ook anders dan andere jaren, maar gelukkig zijn er ook nog lichtpuntjes in deze donkere tijden.

Velden met een * zijn verplicht