Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Time-out

Bijbelsdagboek voor jongeren van 25-35 jaar.

Prijs: € 21,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023921172
ISBN : 9023921178
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Dagboeken, brieven en tijdschriften
Geloofsopbouw
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : VBK Media
Verschenen : Februari 2009
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 370
Afmetingen : 216 x 136 x 25 mm
Gewicht : 557 gram
Beschrijving

De dagen slokken je op, je werk neemt je in beslag, je vrienden en je ouders zien je bijna niet, kortom: hoe krijg je het dan voor elkaar om tijd voor jezelf te nemen, en vooral tijd voor God? Dit dagboek is speciaal voor jonge christenen die midden in de wereld staan en overeind willen blijven, wat er ook op hen af komt.

De dagboekauteurs schrijven speciaal over de thema's die dertigers bezighouden: relaties, werk, geld, vrijetijdsbesteding... en ook geloofsgroei, getuige-zijn en gemeente-zijn komen aan bod. Hoe sta je in je eigen leven en hoe sta je in je geloof, dat zijn de twee kernpunten van dit dagboek. De auteurs proberen inzicht en houvast te bieden, door heel goed naar de Schrift te luisteren en op basis daarvan handreikingen te doen.

Time-out is special gemaakt voor mannen en vrouwen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, die willen groeien in het geloof, en die bewust kiezen voor een meditatief moment voor elke dag. Met gespreksvraag en gebedspunt!

Aan dit dagboek werkten mee:
Cees Hoek, Arjan Markus, Bertine van de Weg, Harmen van Wijnen, Nico van der Voet en Joanne Dekker-van Asselt. De eindredactie was in handen van Rika Vliek.

Velden met een * zijn verplicht