Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Als je verdwaalt

Witvliet, Marianne

Prijs: € 20,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023959595
Auteur(s) : Witvliet, Marianne
Taal : Nederlands
Onderwerp : Literaire roman, novelle
Thema : Moderne en hedendaagse fictie
Verhalend thema: dood, rouw, verlies
Nederland
21ste eeuw, c 2000 tot c 2100
Uitgever : Mozaiek
Verschenen : Februari 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 272
Afmetingen : 213 x 136 x 27 mm
Gewicht : 390 gram
Beschrijving

'Als je verdwaalt' van Marianne Witvliet is een psychologische roman over een jonge vrouw die na de dood van haar vader de draad van haar leven weer probeert op te pakken.

Na de dood van haar vader en de daaropvolgende verhuizing heeft Jip het gevoel dat ze langzamerhand de grip op haar leven verliest. Eenzaam trekt ze zich terug in de natuur, op zoek naar troost. Ze maakt kennis met een tuinman, bij wie ze iets van de veiligheid en het zelfvertrouwen terugvindt dat haar vader haar gaf. Dan komt Juda op haar pad. Hij begrijpt haar, maar brengt haar ook compleet in verwarring. Toch moeten ze samen vechten voor de plek waaraan ze hun hart verloren hebben.

Net als in haar roman 'Kind van het water' is Marianne Witvliet er opnieuw in geslaagd om een doorvoeld en fijnzinnig verhaal neer te zetten.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
Als je verdwaalt
Recensie door: karin

Wat een heerlijk en fijnzinnig geschreven verhaal! Ik was benieuwd of deze roman net zo boeiend zou zijn als eerder verschenen romans en dat is het. Vanaf bladzijde één stap je de wereld binnen van Jip en beleef je het verhaal van de hoofdpersoon.Marianne Witvliet weet als geen ander je in de huid van een ander te laten kruipen en te laten voelen wat die persoon ervaart en doorheen gaat. Ik geniet ook van de mooie dialogen! Als je van psychologische romans houdt, is dit zeker een aanrader!