Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Goede dagen

Warmels, Helga


Dit product bevindt zich in:

Opruiming
Romans Mid Price & Novelle
Overige Romans

Goede dagen
Je bespaart 60%
Aanbieding: € 7,99
Prijs: € 19,99Je bespaart 60%
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789023994985
Auteur(s) : Warmels, Helga
Taal : Nederlands
Onderwerp : Literaire roman, novelle
Thema : Moderne en hedendaagse fictie
Hedendaagse romantiek
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Mozaiek
Verschenen : Oktober 2015
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 236
Afmetingen : 216 x 135 x 22 mm
Gewicht : 337 gram
Beschrijving

Wat blijft er over van een huwelijk als dat alleen nog bij elkaar wordt gehouden door de nietjes uit het trouwboekje? Arthur Meijerink laat zich overhalen nog één keer met zijn dementerende echtgenote Dieneke op vakantie te gaan. Wat een ontspannen week in een prachtige omgeving had moeten worden, draait uit op een groot drama, waarvan zij beiden voorgoed veranderd terugkeren.

Een verhaal dat je meesleurt en in verwarring achterlaat.

Helga Warmels (1971) is journalist en schrijver; haar kinderboeken werden meerdere keren genomineerd en bekroond. 'Goede dagen' is haar debuutroman.

Verschenen: oktober 2015.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
Goede dagen
Recensie door: Karin

Een verhaal waar 'afscheid nemen' de rode draad is. De schrijfster beschrijft op een mooie en indringende manier de gedachtenwereld van Arthur. Zij beschrijft hoe hij afscheid neemt van zijn vrouw, omdat ze dementerend is, hoe hij afscheid neemt van hun leven samen, hoe hij in gedachten elke keer afscheid neemt, omdat hij het zorgen voor zijn vrouw een te zware last vindt en hij elke keer hoopt dat ze er op een dag niet meer is. Arthur gaat nog één keer met zijn dementerende vrouw Dieneke op vakantie. Afwisselend neemt hij je mee in het heden en verleden. Arthur komt niet over als een sociale, vriendelijke man. Naar het einde toe wordt het steeds duidelijker waarom hij de man is geworden die hij nu is. Ook bijzonder te lezen hoe de schrijfster de lezer meeneemt in de steeds vager wordende gedachtenwereld van Arthur zelf. Hij vergeet steeds meer dingen, is zich hiervan (niet altijd) bewust, probeert om het allemaal op een rijtje te krijgen...Al met al een geslaagd debuut! Indringend, emotioneel, ontroerend.