Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Verloren familie

Wingate, Lisa


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 22,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789026352027
Auteur(s) : Wingate, Lisa
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Thema : Vertaalde fictie
Historische fictie
Verhalend thema: dood, rouw, verlies
Verhalend thema: sense of place
Verhalend thema: sociale problematiek
Virginia
Uitgever : Ambo|Anthos
Verschenen : Augustus 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 448
Afmetingen : 228 x 151 x 36 mm
Gewicht : 669 gram
Beschrijving

Verloren familie van Lisa Wingate vertelt op meeslepende wijze het verhaal van drie jonge vrouwen die op zoek zijn naar hun familie in de nasleep van de Amerikaanse burgeroorlog (1875).

Verloren familie van Lisa Wingate - auteur van Kinderen van de rivier - vertelt het ontroerende verhaal van drie jonge vrouwen op zoek naar hun familie na afloop van de Amerikaanse burgeroorlog. Een New York Times-bestseller voor de lezers van Een keukenmeidenroman en De ondergrondse spoorweg.

Louisiana, 1875. De Amerikaanse Burgeroorlog is net ten einde als drie jonge vrouwen, tegen wil en dank elkaars metgezellen, beginnen aan een hachelijke zoektocht. Lavinia, de verwende erfgename van een noodlijdende plantage, Juneau Jane, haar creoolse halfzus, en Hannie, Lavinia's voormalige slavin. Ieder draagt haar eigen geheimen met zich mee tijdens hun reis. Voor Lavinia en Juneau Jane staat de erfenis op het spel, maar Hannie - als kind van haar familie gescheiden - heeft een heel andere missie: haar familie, die de hoop had om ooit in Texas in vrijheid te leven, na al die jaren terugvinden.

In haar eigen, meeslepende stijl brengt Lisa Wingate in Verloren familie enkele schrikbarende verhalen tot leven van de historische 'Verloren vrienden'-krantenadvertenties, waarmee bevrijde slaven na de Burgeroorlog wanhopig probeerden hun dierbaren terug te vinden.

Velden met een * zijn verplicht