Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Het meesterwerk

Rivers, Francine


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 24,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(3 beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029725057
Auteur(s) : Rivers, Francine
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Thema : Romantiek: bevat geen expliciet materiaal
Religieuze en spirituele fictie
Vertaalde fictie
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : April 2018
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 575
Afmetingen : 224 x 155 x 53 mm
Gewicht : 834 gram
Beschrijving

Inkijkexemplaar

'Het meesterwerk' van Francine Rivers: Een onverwacht liefdesverhaal dat je eraan herinnert dat Gods zelfs de meest gebroken mensen een plek geeft in een prachtig meesterwerk.

De succesvolle kunstschilder Roman Valesco lijkt alles te hebben: rijkdom, vrouwen, roem. Alleen zijn assistente Grace Moore, die tegen haar zin voor hem werkt, weet hoe weinig hij eigenlijk heeft. Romans verleden achtervolgt hem en echoot door de hallen en kamers van zijn lege villa. Maar Grace heeft geen idee van de manier waarop Roman in het geheim worstelt met zijn demonen: hij trekt er 's nachts op uit als The Bird, een beruchte maar nog niet geïdentificeerde graffitiartiest – een alter ego dat zijn carrière te gronde zou kunnen richten.

Ook Grace kan haar verleden niet achter zich laten. Na een zeer ongelukkig huwelijk heeft ze haar leven omgegooid en zich voorgenomen haar dromen nooit meer te laten stelen door iemand aan wie ze haar hart verliest. Als ze de man leert kennen achter het masker is het alsof hun gebroken verledens langzaam in elkaar schuiven… totdat er iets gebeurt dat zo onverwacht is dat het voor altijd hun levens zal bepalen.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordelingen
Het meesterwerk
Recensie door: Eveline

Wauw, wat een heerlijk verhaal! Francine Rivers heeft mij van het begin tot einde weten te boeien met deze fantastische roman. Tot de laatste pagina gelezen was heb ik het niet weg kunnen wegleggen. Een absolute aanrader!

Het meesterwerk
Recensie door: Eveline

Wat een prachtig boek! Over genade, vergeving en bevrijding en de plek die God wil innemen in je leven. Zelfs de meest gebroken mensen kan Hij genezen en gebruiken voor Zijn Meesterwerk. Een boek dat ik iedereen kan aanraden!

Het Meesterwerk
Recensie door: Karin

Francine Rivers laat in 'Het Meesterwerk' zien dat God zelfs de meest gebroken mensen een plek geeft in een prachtig meesterwerk. Een ontroerende boodschap en hoop voor de complexe wereld waarin we leven...
Dit verhaal houd je vanaf het lezen van de eerste bladzijde in zijn greep en je wilt niets liever dan het boek in één keer uitlezen. Aan de andere kant wil je dit ook niet, omdat je geen afscheid wilt nemen van dit mooi uitgewerkte liefdesverhaal.
Aanrader!