Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Erfenis van st. Silvanus

Moore, Beth

Prijs: € 23,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(2 beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029726184
Auteur(s) : Moore, Beth
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Thema : Misdaad en mysteriefictie
Vertaalde fictie
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : April 2017
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 495
Afmetingen : 216 x 141 x 41 mm
Gewicht : 632 gram
Beschrijving

Inkijkexemplaar.

'De erfenis van St. Silvanus' is de eerste roman van populaire bijbelstudie-auteur Beth Moore.

Als ze hoort dat haar vader zich dood gedronken heeft, keert Jillian Slater terug naar New Orleans. Ze heeft hem en haar afstandelijke grootmoeder de afgelopen twintig jaar niet meer gezien en voelt er eigenlijk niets voor om weer aan hen herinnerd te worden. Maar Adella Atwater, de manager van haar grootmoeders appartementencomplex St. Silvanus, dringt aan en vergoedt de kosten, en dus stapt Jillian toch in het vliegtuig.

Zodra ze is geland, weet ze niet hoe snel ze weer weg moet uit het St. Silvanus met zijn bijzondere bewoners. Maar dan blijkt dat haar vader is vermoord en raakt haar leven ongewild verstrengeld met dat van de kleurrijke saints en sinners van het St. Silvanus. Wie zit er achter de bizarre teksten en de vreemde souvenirs op de trap? Rust er een vloek op haar familie? Of is het gewoon dit gekke oude huis dat voor problemen zorgt? Zonder dat ze het doorheeft, loopt Jillian recht in het gevaarlijke web van de donkere geschiedenis van haar familie.

Beth Moore is de oprichter van de stichting Living Proof Ministries, die als doel heeft vrouwen te leren hoe ze van Gods woord kunnen houden en dat in hun leven uitdragen. Haar bijbelstudies en dagboeken worden wereldwijd gelezen en gebruikt.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordelingen
De erfenis van St. Silvanus
Recensie door: Karin

Beth Moore is een bekende bijbelstudie-auteur. Ik was benieuwd van welk kaliber haar debuutroman, die al een aantal jaren geleden is verschenen in het Nederlands, zou zijn. Ik werd niet teleurgesteld! Ze heeft een hele leuke en vlotte schrijfstijl. De auteur weet op de juiste manier humor te gebruiken, zelfs in situaties waarin je het niet zou verwachten. De karakters worden sterk neergezet. Leestip!

recensie De erfenis van St. Silvanus
Recensie door: Eveline

Jillian Slater reist af naar New Orleans nadat er bericht is gekomen dat haar vader dood is gevonden. Ze ontmoet haar starre grootmoeder voor het eerst en alle bijzondere bewoners van de kerk waarin zij een appartementencomplex heeft laten bouwen. Zonder dat ze het doorheeft, loopt Jillian recht in het gevaarlijke web van de donkere geschiedenis van haar familie.
Een goed verhaal, sterke karakterbeschrijvingen en soms zelfs grappig. Kortom; een aanrader voor een prima eerste roman voor Beth Moore!