Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Aan het einde van de vallei

Benton, Lori


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 23,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029726399
Auteur(s) : Benton, Lori
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Thema : Romantiek
Historische fictie
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : Februari 2017
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 447
Afmetingen : 215 x 140 x 34 mm
Gewicht : 557 gram
Beschrijving

Inkijkexemplaar.

In 'Aan het einde van de vallei' van Lori Benton komt een zoon erachter dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn echte vader is.Twintig jaar geleden, in 1757, stal majoor Reginald Aubrey een pasgeboren jongetje, noemde hem William en voedde hem op als zijn eigen kind. Nooit is iemand erachter gekomen. Zijn geadopteerde dochter Anna weet nergens van. Stone Thrower, de echte vader van William, heeft nooit de schuldige gevonden. En ook Two Hawks, Williams tweelingbroer, wiens leven sinds zijn geboorte in teken van zijn broers afwezigheid staat en die hoopt op een toekomst met Anna, heeft geen idee. Reginalds vrouw, Lydia, ziet al jaren lijdzaam toe hoe Reginald een last met zich mee torst. Zou hij ooit Gods vergeving -en haar liefde - kunnen omarmen?

Maar nu William de waarheid weet, voelt het alsof de grond onder zijn voeten is weggevallen. Hij stort zich op het soldatenleven in het agressieve Britse leger dat zich opmaakt voor een nieuwe strijd. Als de oorlog de Mohawk-vallei bereikt, moeten twee families een weg zien te vinden om zich met hun zoon te verzoenen. Maar hij is naar hen op weg in de gelederen van een vijandig leger.

Lori Benton is de succesvolle auteur van 'Het land van mijn vader'. 'Aan het einde van de vallei' is het vervolg op 'Volg mij voorbij de bomen'.

Verschenen: februari 2017.

Velden met een * zijn verplicht