Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Spanning - pakket voorjaar 2018

Eason, Lynette; Henderson, Dee


Dit product bevindt zich in:

Romans Roman Actie Pakketten

Prijs: € 20,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029727709
Artiest(en) : Eason, Lynette; Henderson, Dee
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Thema : Historische fictie
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Kok
Verschenen : Mei 2018
Druk : 1
Uitvoering : Samengesteld pakket
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 216 x 141 x 62 mm
Gewicht : 1013 gram
Beschrijving

Hij is van mij:
In 'Hij is van mij' van Lynette Eason, gaat een vrouwelijke bodyguard de strijd aan met een stalker.

De bodyguards van Olivia Edwards' beveiligingsbureau zijn bekwaam, moedig en allemaal vrouw, wat zo zijn eigen voordelen heeft. Als blijkt dat de populaire psychiater en radioberoemdheid Wade Savage een stalker heeft, huurt zijn vader hen in om zijn zoon te beschermen zonder dat hij Wade ervan af weet.

In tegenstelling tot Wade zelf, merkt de stalker de vrouwen meteen op en gaat genadeloos de strijd aan. Als waarschuwing ontvoert en mishandelt ze een van de bodyguards, die de volgende morgen op leven na dood wordt teruggevonden met een briefje op haar lichaam: 'Bied je excuses aan. Hij is van mij.'

Olivia's moed wordt getest als de stalker niet alleen meer onschuldige cadeautjes achterlaat, maar nu ook de mensen om Wade heen bedreigt.

Opgepast: Lynette Easons boeken zijn zo razend spannend dat je doorleest tot diep in de nacht. 'Hij is van mij' is het eerste deel in de serie 'Elite bodyguards'.

De klok tikt:
'De klok tikt': met deze drie nagelbijtend spannende verhalen van Dee Henderson, Dani Pettrey en Lynette Eason zit je voortdurend op het puntje van je stoel. In het verhaal 'Vermist' krijgt een sheriff te horen dat zijn moeder is ontvoerd. In het 'Schaduw' vindt een visser in een meer in Alaska het lichaam van een Russische man. In 'Black-out' wordt een vrouw achtervolgd door degene die haar zes jaar eerder ook al probeerde te vermoorden.

Velden met een * zijn verplicht