Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Als ik jou was

Austin, Lynn


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 24,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(2 beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029729857
Auteur(s) : Austin, Lynn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Thema : Historische romantiek
Tweede Wereldoorlog fictie
Historische fictie
Verenigd Koninkrijk, Groot-Brittannië
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : September 2020
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 432
Afmetingen : 223 x 155 x 41 mm
Gewicht : 676 gram
Beschrijving

Bestsellerauteur Lynn Austin presenteert haar nieuwe boek 'Als ik jou was' begin september in Nederland. Reserveer nu alvast een exemplaar van deze prachtige christelijke roman bij Boeksjop Rinnah.

In 'Als ik jou was' beschrijft Lynn Austin het bijzondere verhaal van twee vriendinnen, Eve en Audrey. Begin 1940 wordt hun vriendschap getypeerd door een klassenverschil: de moeder van Eve is kamenierster op het Britse landgoed Wellingford Hall... voor de moeder van Audrey. Het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zet voor iedereen alles op z'n kop. Allebei de meisjes melden zich aan als ambulancechauffeur tijdens en na de bombardementen. Het markeert het begin van een enerverende tijd vol verliezen, liefde en dromen.

Na de oorlog, moeten beide vrouwen een levensveranderende beslissing maken die hun wegen zal scheiden. Tot Audrey in 1950 in Amerika aankomt om daar een nieuw leven te beginnen bij de schoonfamilie die ze nog niet eerder heeft ontmoet. Maar dan ontdekt ze dat Eve een aantal jaar eerder haar plaats heeft ingenomen...

Lynn Austin staat bekend om haar grondige research en meeslepende romans. Voor 'Als ik jou was' reisde ze af naar Londen om zich te verdiepen in de wereld van de ambulancemeisjes.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordelingen
Als ik jou was
Recensie door: Eveline

Aardig geschreven roman over de hoofdpersonen Eve en Audrey en hoe zij hun levens invullen voor en in oorlogstijd en daarna. Zeer goed beschreven over hoe WOII impact heeft gehad op heel het Verenigd Koninkrijk.

Als ik jou was
Recensie door: Eveline aan de Wiel

Aardige roman van Austin, maar niet zo sterk als haar vorige romans zoals "Eva's dochters" of "De boomgaard". Een beetje ongeloofwaardig is de reactie van beide als onverwachts Audrey naar Amerika komt en erachter komt dat Eve haar plaats heeft ingenomen.