Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Een weg door vuur en water

Murphy Shepherd. Deel 2.

Martin, Charles


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 23,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029732222
Auteur(s) : Martin, Charles
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : Murphy Shepherd (2)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Mei 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 336
Afmetingen : 215 x 140 x 27 mm
Gewicht : 422 gram
Beschrijving

In 'Een weg door vuur en water' van Charles Martin krijgt Murphy Shepherd het zwaar te verduren, zelfs voor iemand die weet dat het leven niet over rozen gaat. Hij heeft er zijn carrière van gemaakt mensen te redden die slachtoffer geworden zijn van mensenhandel, maar dit keer komt dat wel heel dichtbij.

Als zijn vrouw, haar dochter en twee andere tieners ontvoerd worden, valt de bodem onder Murphy's bestaan weg. Met meer moorden dan sporen om te volgen heeft hij geen idee waar hij moet beginnen om zijn geliefden terug te vinden. Maar hij zal vechten tot zijn laatste adem om ze te redden...

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
Een weg door wind en water
Recensie door: Karin

Wat een prachtig verhaal! Ook een mooi vervolg op 'Waar de wereld in de oceaan valt. Het is ook dit keer een spannend verhaal geworden. Deze roman stemt tot nadenken. Het laat zien hoe reeël mensenhandel is , hoe het levens van (vaak jonge meisjes) verwoest, hoe lastig en bijna onmogelijk is om dit te stoppen, hoeveel misbruik er is door macht en in stand wordt gehouden door macht. Er gebeurt zoveel achter de schermen waar wij geen besef van hebben. Maar zo mooi om te beseffen dat er ook herstel kan plaatsvinden als mensen bevrijdt worden uit deze omstandigheden. Mits er goede nazorg is om te kunnen herstellen. Dwars door dit verhaal komt steeds naar voren dat er verzoening mogelijk is en bevrijding van alle foute keuzes en zonden! Charles Martin is een goede verteller! Hij neemt je vanaf de eerste bladzijde mee in zijn verhaal en als je eenmaal begonnen bent, wil je niets liever dan blijven doorlezen. Ik geniet van zijn stevige en intrigerende conversaties, waarnemingen en rake levenswijsheden. Hij is één van mijn favoriete auteurs. Hij bouwt zijn verhalen altijd op dezelfde manier op. Er zijn wat dat betreft geen verrassingen. Ook lijkt zijn manier van weergeven van de (hoofd) personages soms bijna niet realistisch. (Uitblinken in kracht, snelheid, veerkracht) Wat mij raakt is zijn schrijfstijl. Het verhaal gaat echt in je systeem zitten. En daarom wil je zijn verhalen blijven lezen.