Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De stem van een vrouw

Rivers, Francine


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 25,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029732536
Auteur(s) : Rivers, Francine
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Februari 2022
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 544
Afmetingen : 222 x 156 x 47 mm
Gewicht : 767 gram
Beschrijving

In 'De stem van een vrouw' van Francine Rivers wordt Kathryn Walsh met groot onrecht geconfronteerd. Ze wil niets liever dan de strijd aangaan, maar wat als ze daarmee haar leven riskeert?

Voor Kathryn is niets doen echter geen optie. Eind 19e eeuw arriveert ze in het mijnstadje Calvada om haar ooms erfenis op te eisen: het kantoor waar hij zijn krant maakte, te midden van bordelen en saloons, en een mijn die niets oplevert. Geraakt door de slechte behandeling van mijnwerkers en hun gezinnen, besluit ze het krantje nieuw leven in te blazen. Daarmee strijkt ze recht tegen de haren in van de mannen die het stadje besturen. Maar Kathryn weigert om haar mond te houden en publiceert alles waar ze in gelooft. Tot wanhoop van Matthias Beck, de salooneigenaar die haar probeert te beschermen.

Francine Rivers schreef eerder o.a. de bestsellers 'Bevrijdende liefde' en 'Het meesterwerk'. Als geen ander weet ze het christelijke geloof te verwerken in een meeslepend verhaal. Zelf zegt ze daarover: 'Ik wil mijn lezers uitdagen, net als mezelf, om antwoorden te zoeken in het boek dat al eeuwenlang een bestseller is.'

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
De stem van een vrouw
Recensie door: Karin

Dit is een andere roman van Rivers dan we gewend zijn. Het leest anders dan de wat serieuzere, diepgaande romans van daarvoor. Het is een dik boek waarin veel gebeurt. Het is een vermakelijk verhaal met onverwachte wendingen. Francine Rivers weet hoe ze een verhaal moet vertellen! Ze neemt de tijd om het tijdsbeeld te schetsen (Wilde Westen) en een beeld te geven van het stadje, haar inwoners en de omgeving. Zo komt het verhaal wel tot leven. Deze roman leest lekker weg. Het verhaal echter gaf mij niet de voldoening die ik ervaarde bij het lezen van 'Bevrijdende liefde' of 'Het meesterwerk'.