Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Een wereld van verschil

Vijf oude huizen - Twee gebroken harten - Een nieuw begin

Laureano, Carla


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 23,50
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029732710
Auteur(s) : Laureano, Carla
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Maart 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 399
Afmetingen : 215 x 140 x 32 mm
Gewicht : 485 gram
Beschrijving

'Een wereld van verschil' is een sprankelende romance en tegelijkertijd een ontroerend verhaal over in het reine komen met je verleden, Gods aanwezigheid in je leven erkennen en ontdekken waar je thuishoort.

'Een wereld van verschil' van Carla Laureano is een psychologische feelgoodroman. Interieurdesigner Kendall Green is opgegroeid in pleeggezinnen. Ze slaat dan ook steil achterover wanneer ze hoort dat ze niet één, maar liefst vijf huizen heeft geërfd van haar tot dan toe onbekende grootmoeder. De huizen staan in het dorpje Jasper Lake. Kendall reist erheen om de huizen klaar te maken voor de verkoop, maar eenmaal ter plekke ontdekt ze dat de keuze om de huizen te verkopen verregaande consequenties zal hebben voor het dorp. De jonge burgemeester Gabriel Brandt doet dan ook hard zijn best om Kendall op andere gedachten te brengen. Maar om de knoop te kunnen doorhakken, moet Kendall eerst op zoek naar de waarheid over haar eigen verleden.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
Een wereld van verschil
Recensie door: Karin

Een heerlijk boek! Deze roman gaat over in het reine komen met je verleden, Gods aanwezigheid in je leven erkennen en ontdekken waar je thuishoort. Het verhaal heeft een sterke verhaallijn en is gedetailleerd uitgewerkt. 'Een wereld van verschil' is een verhaal vol verrassingen, liefde en nieuwe ervaringen. Maar ook een verhaal over onverwerkt verdriet en het maken van keuzes. Een verhaal met een (christelijke) boodschap dat de moeite waard is om te lezen!