Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Helemaal prima

Ontdek de zegen van goed genoeg.

Bowler, Kate; Richie, Jessica


Dit product bevindt zich in:

Leven als christen Diversen onderwerpen

Prijs: € 20,-
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029733298
Auteur(s) : Bowler, Kate; Richie, Jessica
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : KokBoekencentrum Non-Fictie
Verschenen : September 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 254
Afmetingen : 210 x 134 x 24 mm
Gewicht : 348 gram
Beschrijving

Helemaal prima van Kate Bowler is een prikkelende bundel reflecties over de kracht en de schoonheid van onze verre van perfecte levens. Door onze onvolmaaktheid te omarmen, creëren we een leven waarin we ons niet langer van de wijs laten brengen door social media, waarin we genieten van onze afhankelijkheid van anderen en waarin God inbreekt en ons verrast. Het boek is opgebouwd uit zo'n veertig sublieme en met humor geschreven reflecties, elk gevolgd door een zegen voor de lezer en praktische tips.

'Als je er van iemand op aan kunt dat zij je de waarheid zegt, dan is het wel Kate Bowler.' - Glennon Doyle, auteur van Ongetemd leven

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
Helemaal prima
Recensie door: Karin

Helemaal prima - een dagboek, maar toch ook weer niet. In 40 stukjes worden op verschillende zaken ingegaan. Denk aan liefde, rouwen, sociale media.... Het is geschreven met de nodige dosis humor (en soms zelfs met zelfspot), maar is zeker niet zonder diepgang. De schrijfsters nemen je mee in de zoektocht naar schoonheid, betekenis en waarheid. Ze schrijven met verwachting dat het mogelijk is een leven te leiden waarin God 'in kan breken' in ons (imperfecte) leven om ons te verrassen. We kunnen leren om gezegend te zijn, ongeacht of ons leven loopt zoals we het graag zouden zien. Een verfrissend boek te midden van al die boeken die ons maar willen aanmoedigen/overhalen om het nog beter te doen, om als vrouw je nog meer te moeten ontplooien en ons daardoor toch ook het idee geven dat we aan al die maatschappelijke verwachtingen moeten voldoen. Vaak komen we er dan achter dat het ons niet lukt. Ongeacht hoe hard we ons best doen.