Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ik red me wel

Pots, Leanne


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 22,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029734219
Auteur(s) : Pots, Leanne
Taal : Nederlands
Onderwerp : Populaire fictie
Reeks : Weidse liefde (1)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : April 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 301
Afmetingen : 215 x 140 x 29 mm
Gewicht : 450 gram
Beschrijving

'Ik red me wel' van Leanne Pots is een romantisch verhaal over twee totaal verschillende mensen die zich ondanks alles enorm tot elkaar aangetrokken voelen.

De stadse Nora wil maar één ding: op eigen benen kunnen staan. Door wat zij in haar jeugd heeft meegemaakt, weet ze zeker dat ze zichzelf nooit afhankelijk zal maken van een man. Wanneer Nora een vakantiehuisje in Twente erft van haar overleden oma, gaat ze er vier weken logeren om het op te knappen. Al snel ontmoet ze de buurman, boer Abel. Hij wil haar graag helpen, maar daar wil Nora uiteraard niets van weten. Pas als blijkt dat ze de klus zonder zijn hulp niet kan klaren, neemt ze zijn aanbod met tegenzin aan. In ruil daarvoor zal zij hem een paar dagen helpen op de boerderij.

Hoe beter Nora en Abel elkaar leren kennen, hoe meer ze voor elkaar gaan voelen. Maar hij wil geen relatie met een stadsmeisje en zij wil überhaupt geen relatie. Ze besluiten het te houden bij een zomerromance... maar is dat wel zo eenvoudig?

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
Ik red me wel
Recensie door: Karin

Ik heb dit verhaal met veel plezier gelezen. 'Ik red me wel' is een goed debuut van Nederlandse bodem! Alle ingrediënten voor een goede feelgood roman zijn verwerkt in dit verhaal: romantiek, humor, pit en diepgang. Ik kijk uit naar Weidse liefde deel 2!