Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Onder de magnolia

Lowe, T.I.


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 22,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(2 beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029734769
Auteur(s) : Lowe, T.I.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : September 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 319
Afmetingen : 215 x 140 x 26 mm
Gewicht : 402 gram
Beschrijving

'Onder de magnolia' van T. I. Lowe speelt zich af in South Carolina in 1980. Austin Foster is nog maar een tiener als haar moeder sterft in het kraambed. Terwijl haar vader zich verliest in zijn verdriet, komt de zorg voor haar broertjes en zusjes volledig op Austins schouders terecht. In de jaren die volgen vindt ze steun en vriendschap bij de inwoners van het dorpje Magnolia. Ondertussen doet ze er alles aan om haar vaders extreme stemmingswisselingen voor de buitenwereld verborgen te houden.

Net wanneer Austins toekomst voorspoedig lijkt en ze Vance Cumberland, de zoon van een rijke familie, ontmoet, maakt haar vader een keuze waardoor alle familiegeheimen in één klap op straat komen te liggen. Ze zal moeten omgaan met de consequenties van haar vaders keuze en haar liefde voor een jongen zoals Vance.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordelingen
Onder de magnolia
Recensie door: Karin

Kan de waarheid helen als alles gebroken lijkt? Na het lezen van deze roman is het antwoord op de vraag: ja! Ik heb nog niet eerder een roman gelezen van deze auteur, maar na dit mooie verhaal ben ik wel heel benieuwd naar haar andere boeken. Deze roman is prachtig en invoelend geschreven, boeiend van de eerste bladzijde tot de laatste. Het verhaal heeft heftige thema's (manisch depressiviteit, rouwverwerking, verwaarlozing), maar is op zo'n manier geschreven dat het niet melodramatisch wordt en dat doet de auteur heel knap. Het geloof speelt een grote rol in het verhaal. Niet op een overdreven manier, maar wel door het verhaal en de levens van de mensen heen verweven. Geloof in woorden en daden. Deze roman is absoluut de moeite waard om te lezen!

Onder de magnolia
Recensie door: Joke

Dit boek, van een onbekende schrijfster, ging mij steeds meer boeien naar mate ik verder in het boek las. Wat een impact geeft het als je als oudste van een gezin, een moeder verliest. Geen tijd voor je eigen verdriet en rouw. Maar altijd klaarstaan voor de jongere broertjes en zusje. En dan nog niet te vergeten, een vader met wisselende stemmingen en wat daar mee gepaard gaat. Daarnaast ook nog hard meewerken om een bedrijf draaiende te houden. Wat moet je dan vermoeid raken en soms ook ten einde raad. Gelukkig zijn er nog mensen die Austin wel zien en veel voor haar betekenen. Kortom zeker een boek om gelezen te worden. Misschien levert het wat meer tevredenheid in deze maatschappij op...