Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Al mijn geheimen

Austin, Lynn


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 25,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029736411
Auteur(s) : Austin, Lynn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Februari 2024
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 455
Afmetingen : 222 x 155 x 40 mm
Gewicht : 616 gram
Beschrijving

In de familiesaga 'Al mijn geheimen' vertelt Lynn Austin het verhaal van drie vrouwen die op zoek zijn naar geluk ten tijde van de Gilded Age. Wanneer haar man onverwacht overlijdt en haar niets nalaat van zijn grote fortuin, slikt Sylvia haar verdriet weg en doet ze er alles aan om haar dochter Addy te ontzien. Als ze een goede, rijke echtgenoot voor haar vindt, hoeft er misschien wel niets aan hun welgestelde leefstijl te veranderen.

Sylvia's schoonmoeder Junietta heeft echter een heel ander leven voor haar schoon- en kleindochter in gedachten. Een leven ver weg van de verwachtingen van de maatschappij. Maar om deze droom een kans te geven, moeten Sylvia en Junietta eerst in het reine komen met hun pijnlijke verleden. Alleen door hun geheimen aan het licht te brengen, is er hoop op een toekomst die nog beter is dan ze ooit hebben durven dromen.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
Al mijn geheimen
Recensie door: Karin

Eindelijk weer een nieuw verhaal van Lynn Austin! Met hoge verwachtingen heb ik de roman gekocht en ben ik het verhaal al snel ingedoken. Mijn verwachting is niet beschaamd. Ik heb genoten van dit verhaal! Lynn Austin heeft een prettige schrijfstijl en weet als geen ander een verhaal beeldend te vertellen. Al vanaf de eerste bladzijde neemt ze je mee in het leven van drie vrouwen die van het ene op het andere moment geconfronteerd worden met het maken van (eigen) keuzes in hun zoektocht naar zelfstandigheid, levensinvulling en geluk. Door het verhaal vanuit drie dappere, maar ook kwetsbare vrouwen te vertellen, raak je als lezer snel vertrouwd met het leven van de hoofdpersonen. Je krijgt ook een goed beeld van het (maatschappelijke) leven in de Gilded Age. De personages worden goed neergezet en maken ook echt een ontwikkeling door. Het geloof is op een natuurlijke manier verwerkt in het verhaal. Het versterkt het verhaal. Deze roman is een aanrader!