Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Laat je niet afleiden

Herpak je focus, herontdek je vreugde.

Goff, Bob


Dit product bevindt zich in:

Leven als christen Diversen onderwerpen

Prijs: € 24,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789033804168
Auteur(s) : Goff, Bob
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Ark Media
Verschenen : April 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 239
Afmetingen : 215 x 140 x 23 mm
Gewicht : 362 gram
Beschrijving

Onze huidige cultuur biedt enorm veel afleiding. Wanhopige krantenkoppen, je smartphone en een eindeloze to-do lijst trekken je aandacht weg van het leven dat je eigenlijk zou willen leiden. Bob Goff legt de vinger op de zere plek: afleiding maakt dat je niet echt in het hier en nu bent én niet kunt onderscheiden wat van blijvende waarde is.

Laat je niet afleiden werkt als de ribbelstroken op de snelweg; het waarschuwt je dat je uit de koers bent, zodat je kunt bijsturen. Vind de weg terug naar een avontuurlijk leven. Een leven waarin je enthousiast bezig bent met je toekomstdromen, geniet van wat er echt toe doet, God en je naaste bewust liefhebt en aandacht geeft aan dat wat aandacht verdient. Met humoristisch beschreven situaties uit zijn persoonlijk leven, verhalen van anderen en krachtige bijbelse voorbeelden, steelt Bob Goff je hart én schudt hij je wakker.

Bob Goff (VS, 1959) heeft zijn succesvolle carrière als advocaat achter zich gelaten en treedt op als motiverende spreker en auteur. Hij geeft colleges over non-profit-recht en mondiale gerechtigheid. Ook is hij actief in een retraitecentrum en voor de door hem opgerichte hulpverleningsorganisatie Love Does. Zijn boeken Love Does en Everybody, Always waren New York Times bestsellers.

Velden met een * zijn verplicht