Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Dagelijkse broodkruimels

Dagboek


Dit product bevindt zich in:

Dagboeken & Overdenkingen Dagboeken Volwassenen

Prijs: € 24,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789033826917
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Geloofsopbouw
Christelijk leven en gewoontes
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Ark Media
Verschenen : Februari 2020
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 400
Afmetingen : 197 x 137 x 27 mm
Gewicht : 688 gram
Beschrijving

Dit dagboek bevat content van de website dagelijksebroodkruimels.nl. In het dagboek staan bijbelcitaten uit de Herziene Statenvertaling, gedichten, illustraties en diverse teksten.

1 LICHAAM
Dagelijkse Broodkruimels is een online community van christenen die samen 1 lichaam vormen; het lichaam van Christus. Door creatief talent een platform te geven maken zij Gods koninkrijk meer en meer zichtbaar. Elke dag. Wereldwijd.

100 VRIJWILLIGERS.
De community telt zo'n 100 vrijwilligers, communityleden. Ieder lid deelt op eigen wijze zijn talent met een groot en groeiend publiek. Dit doen ze in allerlei vormen; van blog tot afbeelding en van gedicht tot video. Zij noemen deze creaties 'kruimels'.

100.000 MENSEN
Dagelijks inspireren zij meer dan 100.000 mensen met het Woord van God. Ze doen dit online én offline. Hun website heeft miljoenen bezoekers per jaar en is de basis van het inmiddels snelgroeiende bedrijf hierachter. Hun producten en diensten worden door een groot publiek in binnen- en buitenland omarmd. 'Talent ontwikkelen en delen mogelijk maken zodat de wereld kan proeven van het brood dat leven geeft. 'Dat is de missie van Dagelijkse Broodkruimels. Dit dagboek is het eerste boek dat zij uitgeven.

Velden met een * zijn verplicht