Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De verdwenen koning

Een avontuurlijke zoektocht naar God.

Leij, Stephen van der

Prijs: € 17,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789033834097
Auteur(s) : Leij, Stephen van der
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopvoeding
Uitgever : Ark Media
Verschenen : November 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 238
Afmetingen : 220 x 150 x 21 mm
Gewicht : 376 gram
Beschrijving

Een heus choose your own adventure boek. Ook geschikt voor niet-gelovigen die op een bepaalde manier op zoek zijn naar de diepere betekenis van het leven.

Tijdens de stomste vakantie ooit ontdekt de familie Queest dat ze een verdrietige gebeurtenis nog niet hebben verwerkt. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen vragen aan God. Door een mysterieuze storm komt het gezin in een andere wereld terecht. In deze wereld is een Koning verdwenen en wordt hun de vraag gesteld of ze bereid zijn om deze Koning te zoeken. Een episch avontuur ontvouwt zich, waarin ze hulp krijgen van allerlei mysterieuze en magische personages. Een zoektocht naar een Koning waarbij ze ondertussen antwoorden krijgen op hun vragen. Op een fantasierijke manier schijnt dit boek een licht op het geloof en omringende thema's. Ook helpt het boek ouders en kinderen om samen op avontuur te gaan. De Koning lijkt alles te weten, maar doordat het gezin aan het eind van elk hoofdstuk de keuze krijgt in wat hun vervolgstappen zullen zijn, ontdekt het dat een vrije wil soms een geschenk is en soms voor lastige situaties kan zorgen. Vertrouwen ze op de Koning? Of op zichzelf?

Voor kinderen vanaf ongeveer groep 6 t/m de brugklas, maar ook heel geschikt om als gezin te lezen. Met vragen en bijbelverwijzingen.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
De verdwenen koning, een avontuurlijke zoektocht naar God
Recensie door: Bob de Raadt

Stephen van der Leij heeft een ware speurtocht in boekvorm geschreven, een thriller met speciale effecten.Het is een bijzonder avontuur. Spannend tot de laatste bladzijde. En het bijzondere aan dit boek is, dat jij je eigen leesroute kan kiezen, want dit verhaal is een 'Choose your own adventure'-verhaal: kies jouw eigen avontuur. Het is zowel een boek voor kinderen (vanaf groep 6) als voor volwassenen (ik heb het boek met veel plezier gelezen) en dus voor het hele gezin.Het boek is knap geschreven en avontuurlijk in elkaar gezet. Met veel christelijke metaforen, personages en thema's. Ook daarin is dit boek een lees avontuur, een uitnodiging voor een spirituele zoektocht, zeker als gezin. Met een mooie lay-out en het verhaal is prettig leesbaar.