Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De zoete geur van appelcider

Ontroerend verhaal over de woordeloze liefde tussen een jonge vrouw en een dove man

Bischof, Joanne


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 21,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789043530712
Auteur(s) : Bischof, Joanne
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Thema : Romantiek: bevat geen expliciet materiaal
Historische fictie
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Kok
Verschenen : Oktober 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 366
Afmetingen : 216 x 141 x 31 mm
Gewicht : 489 gram
Beschrijving

'De zoete geur van appelcider' van Joanne Bischof is een prachtig geschreven en meeslepende roman waarin een hoofdrol is weggelegd voor de doofstomme Thor.

Inkijkexemplaar.

Aan het eind van de negentiende eeuw verhuist de jonge weduwe Aven Norgaard van Noorwegen naar Amerika om te gaan inwonen bij een tante van haar overleden man en haar drie kinderen. Bij aankomst blijkt de tante overleden en wordt ze tot haar verbazing opgewacht door drie volwassen neven, die in hun levensonderhoud voorzien met het brouwen van cider.

Tussen Aven en de charmante Haakon ontstaat al snel een hechte vriendschap. Maar het is de gevoelige, doofstomme Thor die Avens hart steelt. Thor is echter verslaafd aan zijn eigen cider, een probleem dat Aven dankzij haar overleden echtgenoot pijnlijk bekend voorkomt. Zolang de verslaving zijn leven blijft beheersen, heeft de liefde tussen Thor en Aven geen kans.

Treffend brengt Joanne Bishof de stille wereld van Thor tot leven. 'De zoete geur van appelcider' is een boek dat geen lezer onberoerd zal laten.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
De zoete geur van appelcider
Recensie door: Eveline

Prachtig verhaal! Gaandeweg in het verhaal kom je erachter wat Thor heeft doorgemaakt en waarom hij besluit de appelcider (waaraan hij verslaafd is) te laat staan. Aven heeft zijn hart gestolen en daarom doet hij opnieuw een poging. Ondertussen probeert Haakon, zijn broertje, om Aven voor zich te winnen, wat niet goed afloopt. Haakon vertrekt naar zee en maakt daarmee de weg vrij voor Thor en Aven die elkaar de liefde verklaren.