Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Alle dagen

bijbels dagboek

Veer, Arie Van der


Dit product bevindt zich in:

Dagboeken & Overdenkingen Dagboeken Volwassenen

Prijs: € 22,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789051945218
Auteur(s) : Veer, Arie Van der
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Thema : Geloofsopbouw
Christelijk leven en gewoontes
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Uitgever : Wijnen, Uitgeverij Van
Verschenen : December 2018
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 762
Afmetingen : 238 x 163 x 53 mm
Gewicht : 1171 gram
Beschrijving

Alle dagen - Bijbels dagboek

Opnieuw heeft de bekendste dominee van Nederland een prachtig Bijbels dagboek geschreven met 366 overdenkingen. Net als op de televisie weet hij in zijn teksten in dit boek in een paar zinnen hoorders en lezers te raken. Met zijn ongedwongen stijl en persoonlijke toon laat hij keer op keer heel aansprekend zien wat een bepaalde Bijbeltekst voor mensen van nu te zeggen heeft. Zo geeft hij voor elke dag van het jaar een bemoedigend woord en een boodschap die er echt toe doet.

Ook in dit dagboek is rekening gehouden met alle bijzondere momenten in het kerkelijk jaar. Het is behalve voor persoonlijk lezen en mediteren heel goed te gebruiken voor openingen van kerkelijke vergaderingen enz. Met behulp van een register op Bijbelteksten zijn specifieke overdenkingen te vinden.

Ds. Arie van der Veer (1942) was Christelijk Gereformeerd predikant in Nieuwe Pekela en Zwolle. Van 1990 tot 2008 was hij voorzitter van de Evangelische Omroep en in die jaren ook een tijdlang vice-voorzitter van de NOS. Hij presenteerde jarenlang tv-programma's, waaronder 'Nederland zingt', 'Nederland zingt op zondag', 'Goud wierook en mirre' en 'De kapel'. Van Arie van der Veers boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Velden met een * zijn verplicht