Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Wegbereider

Vind de weg naar het leven van je dromen.

Voskamp, Ann


Dit product bevindt zich in:

Leven als christen Diversen onderwerpen

Prijs: € 19,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789051947397
Auteur(s) : Voskamp, Ann
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Uitgeverij Van Wijnen
Verschenen : Februari 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 352
Afmetingen : 222 x 142 x 30 mm
Gewicht : 480 gram
Beschrijving

Vaak gaat het leven niet zoals je hoopt of verwacht. Je hebt een doel, een droom, maar het lukt je niet om er te komen. In een desoriënterende wereld, met obstakel na obstakel, is het soms moeilijk om de hoop niet te verliezen.

In 'wegbereider' vertelt Ann Voskamp op een openhartige manier haar eigen verhaal. Vanuit haar herinneringen gaat ze in op diepere geestelijke gedachten en gevoelens. Ze vertelt over haar worstelingen in haar huwelijk, de adoptie van haar kinderen, hun gezondheidsproblemen en nog veel meer. Maar door dit alles heen ontdekt ze dat de Wegbereider altijd een weg zal banen, niet naar waar ze denkt te willen gaan, maar een weg naar Hem.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
Wegbereider
Recensie door: Karin

Wegbereider is een indringend, kwetsbaar verhaal over liefde en verlies. Ann vertelt eerlijk over de worstelingen in haar huwelijk, haar twijfels, de zorgen om haar kinderen. Ze schrijft wat ze denkt en voelt. Het boek staat vol met diepe gedachten over (de gebrokenheid van) het leven en geloof. Ze deelt prachtige (geestelijke) wijsheden. Haar schrijfstijl is poëtisch. Door de (intense) manier waarop ze haar levensreis met God en naar God beschrijft en de hoeveelheid van gedachten die ze aan het papier, en aan de lezer, toevertrouwt, is het niet een boek dat je snel moet en wilt uitlezen. Je moet er echt bijblijven en de tijd nemen om al haar denkstof te verwerken. Wegbereider leert je een heilige weg door het leven, een weg naar God. Het is een diepzinnig boek dat je geloof en je geest rijker maakt!