Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Jezus geneest

Rijkdom van Gods nieuwe schepping.

Kok, Wim / Hausoul, Raymond


Dit product bevindt zich in:

Theologie Evangelische Theologie

Prijs: € 24,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789059990937
Auteur(s) : Kok, Wim / Hausoul, Raymond
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : Juni 2016
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 472
Afmetingen : 218 x 146 x 28 mm
Gewicht : 582 gram
Beschrijving

Genezing is een hot issue in de kerk. Als jij graag dieper wilt nadenken over dit thema, is dit boek iets voor jou. Het boek bevat een schat aan praktische kennis over de genezingen in de evangeliën en verbindt die kennis met hedendaagse vragen rondom dit thema.

Vragen die aan bod komen zijn: Welke massagenezingen deed Jezus en waarom genas Hij op sabbat telkens slechts één persoon? Waarom staan bepaalde genezingen niet in alle evangeliën vermeld? Is het geloof van de zieke belangrijk voor het ontvangen van genezing? Wat is het doel van al die genezingen die Jezus doet? Valt er iets te zeggen vanuit de Bijbel over de relatie tussen ziekte en zonde? Ook gaan de auteurs Wim Kok en Raymond Hausoul in op de vragen welke zegen en strijd Jezus en de discipelen ervoeren in het brengen van genezing.

Een rode draad in dit lijvige boek vormt het uitzicht dat de genezingen bieden op de rijkdom van de toekomstige nieuwe hemel en aarde, Gods nieuwe schepping. De auteurs zoeken zo een weg naar een nieuwe, verantwoorde manier vandenken over genezing.Jezus geneest is een studieboek dat in de studeerkamer van geen enkele predikant of voorganger zou mogen ontbreken!Wim J. Kok is een internationaal veelgevraagd spreker met een passie om de wonderen van Jezus terug te zien in de kerk van vandaag. Hij is directeur van Bijbelschool C7 in Leuven en betrokken bij het pionieren en bouwen van kerken in België, Nederland en Azië.

Raymond R. Hausoul onderzoekt, (s)preekt en schrijft. Hij is als docent bijbelleer/ systematiek verbonden aan het instituut voor Bijbelse Vorming (Leuven), de Evangelische Toerustingsschool in België en Bijbelschool C7 (Leuven).

Verschenen: juni 2016.

Velden met een * zijn verplicht