Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vuurvliegen

Psychologische thriller.

Evenboer, Tjarko


Dit product bevindt zich in:

Romans Spanning en Thrillers

Prijs: € 22,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789059999084
Auteur(s) : Evenboer, Tjarko
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Uitgever : Uitgeverij De Barbaar
Verschenen : Juni 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 365
Afmetingen : 213 x 138 x 23 mm
Gewicht : 466 gram
Beschrijving

Vuurvliegen is een meeslepende pageturner die de lezer laat balanceren op de flinterdunne grens tussen fantasie en realiteit. Een thriller over schilderkunst - in zowel haar meest zuivere als haar meest dodelijke vorm.

Kunstenaar Marijn van Asperen is hoogsensitief en een grote dromer. Vanwege zijn bovenmatige fantasie wordt hij niet altijd serieus genomen door zijn vrienden en familie. Als Marijn na een avond in de kroeg met een innemende man meegaat om nog wat te drinken in diens witte villa, wordt hij de volgende ochtend onder een viaduct wakker met een gapend gat in zijn geheugen. Hij herinnert zich niet hoe de avond ervoor is geeindigd en heeft geen idee wat er met hem is gebeurd.

Terwijl Marijn het incident probeert los te laten, beginnen in de maanden die volgen mysterieuze gebeurtenissen elkaar in rap tempo op te volgen. Het voelt voor Marijn alsof hij is terechtgekomen in een beangstigend levend schaakspel waarvan hij de regels niet kent. Langzaam maar zeker ontdekt hij dat iemand het op zijn leven heeft gemunt. Maar vormen zijn bizarre ervaringen wel de werkelijkheid, of beeldt hij zich alles in?

Tjarko Evenboer (1983) werd bekend als tekenaar en co-auteur van de populaire cartoon Evert Kwok. Naast cartoonist is hij ontwerper, schrijver en scenarist.

Velden met een * zijn verplicht