Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

365 gebeden voor emotioneel gezond leven

Voor een emotioneel gezond leven.

Omartian, S.


Dit product bevindt zich in:

Leven als christen Gebed & Gebeden

Prijs: € 17,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789060672785
Auteur(s) : Omartian, S.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Kerkboeken/gebedenboeken, psalmen- en gezangbundels
Uitgever : Gideon, Stichting Uitgeverij
Verschenen : Februari 2009
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 365
Afmetingen : 155 x 110 x 29 mm
Gewicht : 285 gram
Beschrijving

365 Gebeden voor een emotioneel gezond leven is een bijzonder mooi en warm boekje van Stormie Omartian. Het voelt heel persoonlijk aan, als een bijbeltje.

Het is veel meer dan een gebedenboekje. Het is een bron van leven en troost. Een bron van inspiratie als u op zoek bent naar woorden voor dat moeilijke kaartje. De 365 gebeden die Stormie Omartian heeft opgeschreven, zijn uit het leven gegrepen. Herkenbaar voor iedereen, bruikbaar voor ieder die ervaren heeft dat eigen woorden soms tekort schieten. De gebeden zijn gericht op een emotioneel gezond leven. Een leven in het besef en de ervaring van Gods liefde en vrede. Er staan gebeden in om bevrijding van eenzaamheid, bezorgdheid, depressiviteit en andere negatieve gevoelens. Gebeden om meer geduld en minder boosheid. Gebeden om gehoorzaamheid en vernieuwing van denken. Gebeden om troost en leiding, vrede en voldoening. Gebeden om leven en kracht en meer kennis van God en Christus.

God wil u een emotioneel gezond leven geven. God heeft bevrijding, verlossing en overwinning voor u. Hij verlangt ernaar om in gebed met u te praten. Hij wil uw stem horen en zijn woord aan u kwijt kunnen. Het boekje 365 Gebeden voor een emotioneel gezond leven kan daarbij een prachtig hulpmiddel zijn.

Geef dit prachtig uitgevoerde gebedenboek cadeau aan uzelf of aan een vriend of vriendin.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
365 Gebeden voor een emotioneel gezond leven
Recensie door: Conny

Er kunnen momenten en situaties zijn in je leven dat je niet bidden kunt. Je gebedsleven ligt, om het maar zo te zeggen, plat.
Je wordt overmand door zorgen, angst, depressiviteit, eenzaamheid.
Je gedachten zijn negatief, je vertrouwen op God is verdwenen en je hebt geen woorden om te kunnen zeggen wat er in je omgaat.
Wat kan zo'n gebedenboekje als dit dan helpend zijn!
Om een al uitgeschreven gebed te bidden, dat precies weergeeft wat er in jouw hart leeft, in die speciale situatie waar je in zit.
En het wonderlijke is: je gaat soms als vanzelf dingen toevoegen aan deze gebeden. Heel mooi is dat er bij ieder gebed een bijbelgedeelte is afgedrukt welke van toepassing is op je situatie. Zo spreekt God tot je en mag jij d.m.v. deze uitgeschreven gebeden spreken tot Hem.