Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Liefde van mijn vader

Nooitgedagt, Barbera


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 19,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789064512728
Auteur(s) : Nooitgedagt, Barbera
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Uitgever : het Zoeklicht
Verschenen : Augustus 2018
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 331
Beschrijving

We voeren naar een plekje tussen het riet(...). In die stilte tussen het riet met alleen het geruis van de stengels en het gekwaak van eenden, zei plotsklaps (mijn kleine broertje) Roelof met zijn hoge stemmetje: "Herman, vader houdt niet van jou hè ?" Op dat moment brak ik. Ik liet de roeispanen los, boog mijn hoofd en begon, zonder dat ik het wilde of er iets tegen kon doen, te snikken. Al die tijd staarde Roelof mij ongelovig en verbijsterd aan.

Het feit dat zijn vader niet van hem houdt is veel erger voor Herman dan dat zijn ouders fout waren in de oorlog. Met dat verdriet moet hij leven. Na een mislukt huwelijk komt er nog een verdriet bij.Een dramatische familiegebeurtenis brengt een familiegeheim aan het licht. De ontrafeling van dit geheim brengt hem uiteindelijk naar een plaats vlakbij het meer van Galilea. Tegelijk leert hij de Vader kennen, die altijd en onvoorwaardelijk van hem gehouden heeft.

Barbara Nooitgedagt (1947) groeide op in IJlst, één van de elf steden van Friesland. Ze woonde in verschillende plaatsen in Nederland en woont u al meer dan dertig jaar in Apeldoorn.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
De liefde van mijn vader
Recensie door: Eveline

Herman de Reus hunkert naar de liefde van zijn vader die hem steeds ontzegt wordt. Met dat verdriet moet hij leven.
Hij komt erachter dat hij geadopteerd is en gaat op zoek naar zijn echte (joodse) familie. Alhoewel de afloop al zo'n beetje halverwege het boek duidelijk wordt is het verhaal goed opgebouwd en makkelijk te lezen.