Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Licht op de berg

Cossette, Connilyn


Dit product bevindt zich in:

Romans Bijbels-historische Romans

Prijs: € 22,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789064513985
Auteur(s) : Cossette, Connilyn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : De Vrijsteden (1)
Uitgever : Het Zoeklicht
Verschenen : Januari 2023
Conditie : Nieuw
Pagina's : 335
Beschrijving

Serie: 'Vrijsteden' – deel 1
Hoewel er in Israël relatieve vrede heerst, moet Moriah haar eigen vrede nog zien te vinden. In een poging de minachting van haar gemeenschap te vermijden heeft ze zich de laatste zeven jaar verscholen achter een sluier. Want achter die sluier zit het brandmerk van de Kanaänitische goden – een beschamende herinnering aan haar vroegere gevangenschap in Jericho en een waarborg dat geen enkele man ooit met haar zal willen trouwen.

Wanneer haar vader een weduwnaar vindt die een moeder zoekt voor zijn tweelingzonen, krijgt ze hoop. Maar hun kennismaking gaat vreselijk mis en Moriah moet vluchten voor haar leven. Ze wil proberen bescherming te vinden in een van de onlangs ingestelde Levitische vrijsteden, maar is totaal niet voorbereid op de gevaren waarmee ze te maken krijgt, noch op de vijanden – en onverwachte bondgenoten – aan wie ze onderweg het hoofd moet bieden.

Connilyn Cossette is de bestsellerauteur van de serie UIT EGYPTE. Haar debuutroman Verbonden met de sterren behaalde de finale van diverse prestigieuze prijzen. Ze woont ten zuiden van Dallas met haar man met wie ze twintig jaar getrouwd is, en twee kinderen.

Velden met een * zijn verplicht