Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Uit het verre noorden

Tsarfati, Amir


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 22,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789064514258
Auteur(s) : Tsarfati, Amir
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : Nir Tavor (3)
Uitgever : Het Zoeklicht
Verschenen : Mei 2024
Conditie : Nieuw
Pagina's : 392
Beschrijving

Serie: Nir Tavor Mossad thriller - deel 3

Moskou is woedend – en zint op wraak

De spanningen bereiken een hoogtepunt. De westerse markten, die ooit van Russisch gas afhankelijk waren, proberen hun energiebehoefte nu via Israël te vervullen. Rusland is woedend en onderneemt heimelijk actie om zijn belangen te beschermen via zijn nieuwe bondgenoot Iran en de door Iran gesteunde milities.

Israëls elitestrijdkrachten en de Mossad gaan undercover en ontdekken dat het Kremlin een grote aanval op Israël voorbereidt. Op zoek naar aanwijzingen duiken Mossad-agenten Nir Tavor en Nicole le Roux in de verraderlijke onderwereld van Russische oligarchen, macht en decadentie.

Met elk gevaar dat hen belaagt, groeit Le Roux' pas gevonden, christelijke geloof. De moegestreden Tavor wordt geplaagd door dromen uit zijn verleden en moet iets met de herinneringen en pijn die hij had weggestopt.

In deze opwindende thriller komt het geweld tot een uitbarsting, terwijl Tavor en Le Roux er alles aan doen om een vernietigend conflict te voorkomen. Zijn ze de vijand te slim af of hebben hun daden rampzalige gevolgen? En hoe groot is de kans dat Tavors Kidon-team het overleeft wanneer onvoorziene krachten de hele operatie ontwrichten?

Velden met een * zijn verplicht