Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Weids Wandelen

In de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

Leenman, Liesbeth

Prijs: € 12,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789080803893
Auteur(s) : Leenman, Liesbeth
Taal : Nederlands
Uitgever : Natuur- en landschapsvereniging Den Haneker
Verschenen : November 2022
Druk : 2
Conditie : Nieuw
Pagina's : 120
Beschrijving

Dit boekje is een van de producten van Denkend aan Holland. Het helpt bij het beleven van onze mooie streek. Door het maken van boeiende wandelingen. Of door een van de recepten uit te proberen. Of gewoon weg te zwijmelen bij het lezen van de gedichten en je te verliezen in de foto's en tekeningen. Geniet ervan met volle teugen.

In 2018 begon het project Denkend aan Holland, onderdeel van Groen Verbindt Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Bedoeld om het prachtige veenweidelandschap van dit gebied meer onder de aandacht te brengen. Het gebied, dat wij in bruikleen hebben en dat we moeten doorgeven aan de generaties die na ons komen. Op dat landschap moeten wij heel zuinig zijn; er zelfs van gaan houden.

De beste manier van kennismaking is die van beleving. Door het gebied in te trekken en door alles wat je ziet, ruikt, proeft, voelt en hoort tot je te nemen. Het op te snuiven. Dan ervaar je naast een veelheid aan weilanden vooral ook veel water in het gebied, dat zelfs dominant aanwezig is. Het wordt soms opgestuwd door de wind. Evenals de voortjagende wolken aan de prachtige luchten. Het is de moeite waard!

Dick de Jong, projectleider 'Denkend aan Holland'

Velden met een * zijn verplicht