Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De hemelse relatiecoach

De Bijbel over...

Noordermeer, E.

Prijs: € 21,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789082147032
Auteur(s) : Noordermeer, E.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Uitgever : Sola Scriptura
Jaar van uitgave : 2018
Verschenen : Oktober 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 217
Afmetingen : 215 x 140 x 20 mm
Gewicht : 330 gram
Beschrijving

Een opiniërende bijbelstudie over de thema's single zijn, ongelijk span, daten & verkering, samenlevingsvormen en zelfbevrediging. Wat zegt de Bijbel en wat kunnen wij hier tegenwoordig mee?

Over relaties en seks in het licht van de Bijbel is al heel veel geschreven. Valt er nog wel iets nieuws te zeggen? Ja, ' toch wel. De auteur verstaat de kunst om de Bijbel op boeiende en praktische wijze te vertalen naar deze tijd. De inzichten en eyeopeners in dit boek zullen menigeen aanspreken.

De volgende thema's worden in dit boek uitgewerkt:
* single zijn * huwelijk
* ongelijk span * alternatieve samenlevingsvormen
* daten & verkering * zelfbevrediging

Het zijn actuele thema's waar iedereen mee te maken heeft. Dit boek wil singles, jongeren, gescheiden mensen, weduwen/weduwnaars helpen verstandige keuzes te maken. Daarnaast kan dit boek ouders, kerken en gemeenten helpen hun visie en beleid ten aanzien van de genoemde thema's bijbels te onderbouwen.

'Eindelijk een boek dat een praktische vertaalslag maakt. Het prikkelt je om uit je comfortzone te komen. In mijn praktijk merk ik dat velen het een hele kunst vinden om dicht bij zichzelf te blijven en van daaruit relaties positief te onderhouden. De inzichten in dit boek kunnen hierbij zeker helpen.' Pascalle Laban, lifecoach, relatiecoach & Opnieuw Opweg (herstel na scheiding).

Velden met een * zijn verplicht