Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Iedermans ondergang

Een duister collectief neemt de wereldheerscappij over. Wie houdt stand?

Ham, Roelof


Dit product bevindt zich in:

Romans Spanning en Thrillers

Prijs: € 22,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(2 beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789083027883
Auteur(s) : Ham, Roelof
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Uitgever : Triple Boeken
Verschenen : November 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 464
Afmetingen : 230 x 150 x 41 mm
Gewicht : 756 gram
Beschrijving

Sluit je aan bij het collectief van mensachtigen.

Vreemde lichten verschijnen aan de nachtelijke hemel. Buitenaardse machten verbinden zich aan de bewoners van planeet Aarde. Eurocommissaris George Nasiem neemt met groot vertoon van macht de wereldheerschappij over. Onder het mom van vrede en eenheid wordt een collectief gesmeed. Maar niets is wat het lijkt... Een groepje christenen in een Hollands kustplaatsje wenst zich niet aan te sluiten bij deze utopie. Zij doorzien de leugens en willen in alle vrijheid hun geloof beleven en delen. De beloofde eenheid en vrede gelden echter alleen voor hen die meegaan met de nieuwe wereldorde. Voor andersdenkenden wachten vervolging en intimidatie. Wanneer de duimschroeven worden aangedraaid, wordt het een keuze op leven en dood.

Een spannende apocalyptische thriller over de betekenis van ergens in geloven. Wat doe je als het moeilijk wordt? Houd je stand of ga je ten onder?

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordelingen
Iedermans ondergang
Recensie door: Karin

De reden dat ik dit boek gelezen heb, is omdat het een verhaal is over een mogelijk toekomstscenario en vanwege de tijd waarin we nu leven. Er worden tegenwoordig vrijwel geen (Nederlandstalige) boeken uitgegeven met zo'n thema. Ik was benieuwd hoe de auteur dit thema zou gaan uitwerken. Het boek leest vlot. Dat is ook de reden waarom je dit verhaal zo wegleest. Het is niet een boek van hoogstaande kwaliteit. De karakters zijn vrij eenvoudig en blijven gedurende het verhaal vlak. De auteur schrijft op een eenvoudige manier. Het taalgebruik en de dialogen zijn niet heel sterk.

Iedermans ondergang
Recensie door: Eveline aan de Wiel

Goed geschreven 'eindtijd' boek. De schrijver wijkt niet af van het Woord van God en zover ik heb kunnen beoordelen is dit accuraat weergegeven in de beschrijvingen van wat er gebeurt in de levens van Jan en Annemieke Iedermans en de Filadelfia 8. Ja, het is inderdaad een beetje beklemmend verhaal maar het gaat dan ook over de eindtijd. Persoonlijk heb ik de 'opname van de Gemeente van God' gemist in dit verhaal. Al met al een goede thriller.