Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Sterren vertellen

Inspiratie uit de hemel - vroeger en nu

Glashouwer, ds. Willem J.J.


Dit product bevindt zich in:

Bijbelstudie Diverse onderwerpen

Prijs: € 24,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789083264264
Auteur(s) : Glashouwer, ds. Willem J.J.
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Verwacht : Februari 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 444
Beschrijving

Zou het kunnen zijn dat God ons door de sterren iets wil vertellen? Al sinds het begin van de mensheid spelen sterrenbeelden een belangrijke rol. Van de oude goden uit Mesopotamië, Babylon en India tot aan de Grieken en Romeinen van de klassieke Oudheid. Overal ter wereld ziet men dezelfde sterrenbeelden. Ze werden en worden nog steeds vaak toegepast voor sterrenwichelarij, occulte waarzeggerij en moderne astrologie.

Maar wie nadenkt over 'de grote Schepper aller dingen' gaat beseffen: het is Zijn Schepping. Zijn Universum. Zijn sterren. Zijn mensheid. Zijn toekomst. Zou het dan niet zo kunnen zijn dat God zélf een boodschap voor ons in Zijn sterren heeft geschreven? Zoals de drie wijzen uit het Oosten die door een ster wisten dat er een Koning was geboren? En als de sterrenbeelden spreken, wat zeggen ze ons dan over de toekomst van de wereld?

Ds. Willem J.J. Glashouwer neemt ons mee in de historie van de sterrenbeelden vroeger en nu, en leert ons wat de Bijbel hierover te vertellen heeft. Na het lezen van dit boek zul je nooit meer op dezelfde manier naar de hemel kijken!

Velden met een * zijn verplicht