Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Proef magazine

De maaltijdverhalen.


Dit product bevindt zich in:

Magazines

Prijs: € 9,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789083264288
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Verschenen : November 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 82
Afmetingen : 296 x 230 x 6 mm
Gewicht : 365 gram
Beschrijving

Samen eten is zoveel meer dan het voeden van je lichaam. Het is ook samen genieten van het leven, goede gesprekken voeren en de onderlinge relatie versterken. Dat gold nog sterker voor het Midden-Oosten in de tijd van de Bijbel, waar de gezamenlijke maaltijd een sociaal en religieus hoogtepunt vormde. Een belangrijk moment om te herdenken, te vieren, en vriendschaps- of familiebanden te bezegelen.

In dit magazine worden zeven maaltijden uit de Bijbel tot leven gebracht in zeven herkenbare verhalen. Verhalen over mensen die duizenden jaren voor ons leefden, maar met dezelfde menselijke emoties worstelen als wij: schaamte, schuldgevoelens, ongeloof, verlangen en verwondering. Het magazine bevat verhalen over Adam en Eva, Abraham, Mozes, Zacheüs, de verloren zoon en de Emmaüsgangers. Het eindigt met de hemelse bruiloft die ons in de toekomst te wachten staat. In elk verhaal vind je dezelfde boodschap: Jezus nodigt je uit aan tafel. En als je op die uitnodiging ingaat, zullen er bijzondere dingen gebeuren.

Proef is door het mooie kwaliteitspapier en het kleurrijke beeldmateriaal een hoogwaardig magazine en zeer geschikt om cadeau te geven.

Velden met een * zijn verplicht