Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Leuke jongens en andere ellende

Romy's rampenplan 2

Oranje, Corien


Dit product bevindt zich in:

Kinder- & Jeugdboeken Leeftijd 9-12 Leesboeken

Prijs: € 13,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789085435174
Auteur(s) : Oranje, Corien
Taal : Nederlands
Onderwerp : Fictie 10 12 jaar
Reeks : Romy's rampenplan (2)
Uitgever : Columbus
Verschenen : Mei 2023
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 136
Afmetingen : 239 x 153 x 19 mm
Gewicht : 386 gram
Beschrijving

2e deel in de serie 'Romy's rampenplan' van topauteur Corien Oranje.

De eerste schooldag begint voor Romy rampzalig: de douche stopt ermee net als ze haar haar aan het wassen is, en ze moet met een hoofd vol shampoo naar school. Als ze daar in de kleedkamers haar haar heeft uitgespoeld, ontdekt ze dat iemand haar heeft opgesloten. Romy is ervan overtuigd dat Stef uit de parallelklas erachter zit, en ze is woedend op de jongen die eerst haar vriend was. Samen met haar nieuwe vriendin Roosje zint ze op wraak. Maar dan gaat er iets mis met Romy's opa: hij is ineens verdwenen uit het revalidatiecentrum. Romy's ouders zijn er niet, en er zit voor Romy niets anders op dan om hulp vragen aan Stef. Gaat het Stef en Romy lukken om opa op te sporen, en om alle ruzies uit de weg te ruimen?

Een heerlijk verhaal over pranks, vriendschap, verliefdheid en misverstanden. Juist voor meiden in deze leeftijd, jonge pubers, weet Corien Oranje de perfecte toon te treffen. Humor, over the top drama, maar ook vriendschap en warmte - Uitgever Els de Jong-van Gurp

Corien Oranje is auteur van meer dan honderd jeugdboeken en schreef eerder deel 1 in de serie 'Romy's rampenplan': Dit wordt het ergste jaar van mijn leven. Hélène Jorna maakte de kleurrijke en vrolijke omslag illustratie, perfect in de sfeer van het verhaal.

Velden met een * zijn verplicht