Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Voorleesbijbel deel 3

Van de zoon die teruggaat naar zijn vader tot en met het visioen over de nieuwe aarde.

Mulder-de Vree, Edith; Moere, Rudy van


Dit product bevindt zich in:

Kinderbijbels Kleuterbijbels 4-6 jaar

Prijs: € 29,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789089122087
Auteur(s) : Mulder-de Vree, Edith; Moere, Rudy van
Taal : Nederlands
Onderwerp : Bijbels
Reeks : Voorleesbijbel (3)
Uitgever : NBG
Verschenen : Juli 2022
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 347
Afmetingen : 272 x 183 x 26 mm
Gewicht : 986 gram
Beschrijving

De Voorleesbijbel is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen het NBG en het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten

De verhalen zijn zo geschreven dat je in tien minuten het verhaal beeldend, helder en duidelijk kunt voorlezen. Daardoor is de Voorleesbijbel deel 3 goed te gebruiken aan tafel, voor het slapengaan en in de klas. De Voorleesbijbel is gemaakt voor kinderen van 4 jaar tot en met 7 jaar.

Het voorlezen van de Bijbel aan kinderen is van onschatbare waarde. Deze verhalen gaan namelijk een leven lang mee. Ook zorgt voorlezen voor een bijzondere band tussen generaties en ondersteunt het de taalontwikkeling van kinderen. De Voorleesbijbel deel 3 neemt je mee in 51 verhalen door het laatste deel van de Bijbel. Lees over Jezus die zijn leerlingen verhalen vertelt, zieke mensen geneest en een storm tot bedaren brengt. Ontdek wat Pasen eigenlijk betekent en wat de leerlingen ervaren tijdens Pinksteren. Ga op reis met de apostel Paulus naar Rome en kijk ten slotte met Johannes uit naar de nieuwe wereld die God beloofd heeft.

Door de Bijbelverhalen op aansprekende wijze te vertellen, ontdekken kinderen het goede nieuws van de Bijbel. De illustraties van Paul Oole zijn vrolijk en kleurrijk en zorgen door hun grappige details voor eindeloos kijkplezier.

Velden met een * zijn verplicht