Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gastarbeider

Verhalen van hoop op de spoed.

Khatchikyan, Gor


Dit product bevindt zich in:

Naslagwerken & Informatief Mens & Maatschappij

Prijs: € 13,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789090324548
Auteur(s) : Khatchikyan, Gor
Taal : Nederlands
Onderwerp : Multiculturalisme
Verschenen : November 2019
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 112
Beschrijving

Gor Khatchikyan neemt je mee in zijn wereld van de spoedeisende hulp. Dit boek is een verzameling van twaalf verhalen die zich afspelen op de SEH. Verdrietige verhalen, inspirerende verhalen, schrijnende verhalen en verhalen van hoop. Als lezer krijg je een inkijkje achter de schermen en maak je van dichtbij mee wat voor beslissingen er genomen moeten worden op de spoed.

Sommige verhalen worden in een bredere context geplaatst en maatschap- pelijke problemen worden aangekaart. Soms zul je lachen en soms misschien zelfs huilen. Het is een spiegel die de Nederlandse samenleving wordt voorgehouden, gezien door de ogen van een eerste generatie alloch- toon. Kom binnen in de traumakamer en bereid je voor op een inspireren- de ontmoeting met een patie¨nt.

Over de titel van het boek zegt Gor zelf: 'Soms voel ik mezelf een gast in dit land. Ondanks dat wil ik graag arbeiden in dienst van de samenleving en iets teruggeven voor de kansen die ik heb gekregen. Daarnaast is er nog zoveel werk te verzetten en oogst binnen te halen, dat er meer arbeiders nodig zijn. Bij gebrek aan arbeiders worden er soms gastarbeiders gestuurd.'

Velden met een * zijn verplicht