Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Wonder van het kruis in woord en beeld

Kamp, Wilkin van de


Dit product bevindt zich in:

Lijdenstijd & Pasen Volwassenen

Prijs: € 19,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789490254711
Auteur(s) : Kamp, Wilkin van de
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Januari 2018
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 440
Beschrijving

Het wonder van het kruis:
'God heeft er de voorkeur aan gegeven mensen te redden die de onzinnige boodschap geloven dat Christus voor hen aan het kruis is gestorven.' (1Corinthiërs1:21)

Wat speelde zich af rondom de kruisiging van Jezus van Nazareth, de Zoon van God? Begrepen zij, die persoonlijk betrokken waren bij de kruisiging van Jezus, wat er precies gebeurde en waarom Hij stierf? Wisten zij dat de loop van de geschiedenis in enkele uren een volkomen andere wending zou nemen? Door naar deze mannen en vrouwen te kijken, die er met hun neus boven op stonden, worden ook wij geconfronteerd met de vraag: Begrijpen wijzelf de betekenis van het wonder wel zo goed?

Niet eerder verscheen een boek waarin de laatste achttien uur voor Jezus' sterven (inclusief de kruisiging) zo indringend werd beschreven als in dit boek. Als lezer wordt u op indrukwekkende wijze meegevoerd naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide, waardoor de zeven wonderen van het kruis in uw leven kunnen plaatsvinden.

De persoonlijke - en vooral eerlijke - getuigenissen, die door het boek verweven zijn, brengen het wonder van het kruis zo dichtbij, dat u vol verwondering gaat ontdekken dat de zeven wonderen van het kruis samen één wonderlijk geschenk vormen van God de Vader voor al zijn kinderen hier op aarde.

De zeven wonderen:
In de Glossy over de De zeven wonderen neemt Wilkin van de Kamp je mee naar de zeven momenten in het Paasverhaal dat het bloed van Jezus de aarde doordrenkte.

Zoals de hogepriester op Grote Verzoendag opdracht kreeg om het bloed van het offerdier zeven keer op de aarde te sprenkelen, zo doordrenkte tweeduizend jaar geleden het bloed van Jezus zeven maal de aarde, waardoor de zeven wonderen van het kruis in jouw leven kunnen plaatsvinden.

Een indringende vertelling over de laatste achttien uur van Jezus met adembenemende illustraties van Glenn van der Mull.

Velden met een * zijn verplicht