Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

65 beloften van God voor uw kind

Gebedenboek voor ouders.

Shreve, Mike

Prijs: € 9,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789490489113
Auteur(s) : Shreve, Mike
Taal : Nederlands
Onderwerp : Kerkboeken/gebedenboeken, psalmen- en gezangbundels
Thema : Persoonlijke religieuze getuigenissen en inspirerende werken
Christelijk leven en gewoontes
Uitgever : Arrowz
Jaar van uitgave : 2018
Verschenen : November 2018
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 141
Afmetingen : 214 x 115 x 16 mm
Gewicht : 239 gram
Beschrijving

65 gebeden voor uw kind Als het om hun kind gaat, kunnen ouders zich soms bezorgd of zelfs machteloos voelen, maar dat is niet nodig. God heeft een groot hart voor kinderen en belooft zijn zorg voor elk denkbaar facet van hun leven. Zeker 65 beloften in de Bijbel vertellen wat zijn hartsverlangen voor kinderen is en hoe Hij het gebed van ouders wil beantwoorden.

Dit gebedenboek voor ouders behandelt het gehele spectrum van Gods beloften voor uw kind. In heldere bewoordingen worden 65 Bijbelse beloften kort toegelicht, gevolgd door een gebed waarin u aanspraak maakt op de specifieke belofte. 65 beloften van God voor uw kind is daarnaast een dagboek met de dagelijkse bemoediging die iedere ouder nodig heeft.

Mike Shreve kan uit eigen ervaring getuigen van de betrouwbaarheid van Gods beloften. Hij en zijn vrouw Elizabeth zagen zich tijdens de zwangerschap en het opgroeien van hun kinderen, Zion Seth en Destiny Hope, soms voor zeer grote uitdagingen gesteld.
Maar dwars door alles heen hebben ze mogen ontdekken dat God zich nooit onbetuigd laat als je bidt naar zijn Woord en in geloof aanspraak maakt op zijn beloften.

Velden met een * zijn verplicht