Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Fully alive

Dvd


Dit product bevindt zich in:

Film Volwassenen Cabaret

Prijs: € 4,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789491001628
Auteur(s) : Dvd
Taal : Nederlands
Verschenen : November 2013
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Veel mensen gaan dood als ze 25 zijn maar worden pas begraven op hun 75ste. Ze doen maar wat. Herken jij dit? Ken Davis ging op zoek naar het echte leven. 'Ik was een fossiel op een fiets!' zegt Ken terwijl hij nu iedere dag beseft: ik leef! Voluit!

En dat is ook precies hoe God het bedoeld heeft: je bent geboren om voluit te leven. Om vandaag in het hier en nu een leven te leiden vol avontuur, geestelijke vernieuwing en gezondheid. In FULLY ALIVE neemt Ken je met veel humor en geestkracht mee op zijn zoektocht: van doffe berusting naar een leven in de kracht van Christus' opstanding.

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
Fully alive
Recensie door: Rolinda

Als ik op zoek ga naar een mooie DVD om te kijken, grijp ik niet als eerste naar cabaret... in tegendeel. Toch trok de 'dwaasheid' van de voorkant me, waar staat: Dood op je 25ste, begraven op je 75ste? Dat maakte me op de één of andere manier nieuwsgierig. Nou, het heeft me positief verrast, ik vond het prach-tige DVD!! De acteur weet op een leuke, niet spottende of vervelende manier, erg zinnige dingen te zeggen! Wat mij betreft een aanrader!