Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gouvernante in de hoofdrol

Fort Reno Serie. Deel 1.

Jennings, Regina


Dit product bevindt zich in:

Romans Overige Romans

Prijs: € 20,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492234391
Auteur(s) : Jennings, Regina
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : Fort Reno (1)
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Mei 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 397
Afmetingen : 218 x 144 x 34 mm
Gewicht : 512 gram
Beschrijving

Met miss Bell als gouvernante leert iedereen een bijzondere les.

Zangeres Louisa Bell heeft altijd op de grens van armoede geleefd. Wanneer ze haar baan in de Cat-Eye Saloon kwijtraakt, kan ze alleen nog maar terugvallen op haar broer, een cavaleriesoldaat die gestationeerd is in het Indianenterritorium. Maar hij heeft weer eens problemen met zijn commandant. Louisa besluit hem een bezoek te brengen, in de hoop hem te kunnen helpen én een baan te vinden. Als ze bij aankomst op het fort per abuis voor gouvernante wordt aangezien, grijpt ze die kans met beide handen aan. Hoe moeilijk kan lesgeven tenslotte zijn?

Majoor Daniel Adams heeft zijn handen vol op Fort Reno; het lukt hem nauwelijks om zijn troepen onder de duim te houden, laat staan zijn twee tienerdochters. Als hij niet snel een respectabele gouvernante inhuurt om hun manieren bij te brengen, staat zijn schoonmoeder erop de meisjes zelf op te voeden – ver weg van het fort.

Miss Bell vertoont weinig overeenkomsten met het beeld dat Daniel van gouvernantes heeft; ze horen niet zo onweerstaanbaar knap te zijn. Maar hij heeft geen andere keus. Hij moet zijn schoonmoeder tevreden zien te stellen, dus knijpt hij een oogje dicht wat betreft haar onconventionele methoden. Ondertussen doet Louisa haar uiterste best om aan zijn verwachtingen te voldoen. Kan ze lang genoeg in haar rol blijven om de respectabele toekomst waar ze zo lang naar verlangd heeft veilig te stellen?

Over de schrijfster:
Regina Jennings is de auteur van een groot aantal romans, waaronder Pennenstreken, Opgezadeld met elkaar en Gevangen in een jurk. Ze is de winnaar van de National Readers' Choice Award en een finaliste voor de Oklahoma Book of the Year Award. Ze woont even buiten Oklahoma City met haar man en vier kinderen en is online te vinden op www.reginajennings.com.

Velden met een * zijn verplicht