Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vuurvogel

Hoek, Jozef


Dit product bevindt zich in:

Romans Spanning en Thrillers

Prijs: € 18,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492959966
Auteur(s) : Hoek, Jozef
Taal : Nederlands
Onderwerp : Thriller
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Jaar van uitgave : 2020
Verschenen : September 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 317
Afmetingen : 212 x 148 x 24 mm
Gewicht : 463 gram
Beschrijving

Vuurvogel is een razendknap geschreven psychologische thriller, die je vanaf de eerste pagina op het verkeerde been zet.

Josephine, een jonge vrouw, wordt ernstig toegetakeld aangetroffen langs de IJssel. Ondanks haar verwondingen weet ze de politie precies te vertellen wie het gedaan heeft: Rafael. Als topmedewerker van een beveiligingsfirma weet die precies hoe hij zich schuil moet houden. Hij zint echter op wraak...Bij haar zoektocht achter de schermen ontdekt Josephine geheimen die haar in groot gevaar brengen. Dat drijft haar tot een vergaande daad van zelfbehoud, waarbij ze lijnrecht tegenover Rafael komt te staan in een psychologisch schaakspel waarin voor beiden veel op het spel staat. Ondertussen worden er van hogerhand allerlei slinkse intriges ingezet. Neemt Rafael het recht in eigen hand of durft hij eindelijk zijn verleden onder ogen te zien?

Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
Vuurvogel
Recensie door: Joke

Wat een spannend boek. Hoewel ik er eerst even in moest komen, omdat het vanuit verschillende kanten verteld word, kon ik het later moeilijk wegleggen. Knap geschreven en tussen daadwerkelijke gebeurtenissen in geschreven. Het boek leest ook gemakkelijk, daardoor een heerlijke ontspanning voor de regenachtige dagen.