Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Denksport - Het Nederland in kaart Puzze

Vroege, Peter


Dit product bevindt zich in:

Geschenkboeken Puzzelboekjes

Prijs: € 17,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789493313545
Auteur(s) : Vroege, Peter
Taal : Nederlands
Onderwerp : Puzzelboeken
Uitgever : Keesing Nederland BV
Verschenen : April 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 160
Afmetingen : 245 x 176 x 15 mm
Gewicht : 413 gram
Beschrijving

Ontdek al puzzelend hoe uniek Nederland is.
In dit puzzelboek ontdek je Nederland zoals je het nog nooit eerder gezien hebt. Aan de hand van gedetailleerde kaarten en geodata van het Kadaster en prachtige luchtfoto's van Karel Tomeï kom je op de meest bijzondere locaties in ons land. Sommige van de uiteenlopende puzzels en quizzen gaan over plekken die vrijwel niemand kent, terwijl andere juist een feest der herkenning zullen zijn. Zo kom je op unieke wijze in aanraking met het landschap, de steden en dorpen, de wegen en waterwegen die ons land maken wat het is.

Weet jij bijvoorbeeld welk eiland regelmatig een provinciegrens over wandelt? Welk dorp het grootste aantal kippen heeft? Of in welke wijk de duurste huizen van Nederland staan? De topografische kaart van Nederland komt tot leven door middel van quizzen, filippines en beeldpuzzels. Kom je ook mee op puzzelreis door Nederland?

Denksport is dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om beeld-, taal- of logische puzzels: Denksport heeft ze allemaal en op elk niveau. Alleen of samen, puzzelen kun je altijd en overal. En het is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel ontspannend en goed voor de mentale gezondheid. Dus denk in hokjes en puzzel met Denksport.

Velden met een * zijn verplicht