Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Een wereld van verschil

40 dagen kalender.

Tear - 40 dagen kalender


Dit product bevindt zich in:

Lijdenstijd & Pasen Volwassenen

Prijs: € 4,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
Artikelnummer : RIN0176
Auteur(s) : Tear - 40 dagen kalender
Uitgever : Tear
Verschenen : Februari 2021
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 40
Beschrijving

De nieuwe veertigdagenkalender van Tearfund ligt voor je klaar. De kalender staat boordevol overdenkingen, weetjes én tips. Alles om je te inspireren tijdens de 40 dagen voor Pasen. Lees 'm thuis, met je kring of de hele gemeente. Bij de kalender kun je gebruik maken van mooie extra's voor kinderen, kerken en groepen. De veertigdagentijd start op 17 februari 2021.

Thema: Wereld van verschil
Jezus was de grootste verschilmaker in de geschiedenis. Zeven bijzondere schrijvers nemen je mee op reis door Mattheus om te zien hoe Jezus het verschil wist te maken in de wereld van een ander. We hopen dat de dagelijkse overdenkingen je inspireren en handvatten geven om ook verschil te maken.

Boekje voor kinderen bij de kalender:
De Veertigdagenkalender van Tearfund is zeer geschikt voor gezinnen. Jong en oud. Iedereen kan meedoen met de Veertigdagenkalender. Om de teksten uit de kalender ook voor kinderen leuk en leerzaam te maken, kun je vanaf 1 februari op deze pagina gratis het boekje voor kinderen downloaden. Het boekje is geschikt voor kinderen tot 12 jaar.

Sparen voor moeders in Ethiopië:
Bij het boekje voor kinderen ontvang je ook het spaarpotje. We sparen dit jaar voor moeders en kinderen in Ethiopië. Door mee te doen met dit spaarproject zorgen we er samen voor dat kinderen in Ethiopië genoeg te eten hebben en naar school kunnen. Voor 20 euro kunnen we een moeder zaden geven om eten te verbouwen. Hoeveel moeders helpen jullie aan zaden voor hun moestuin? Doe mee met het gezin, je klas, kinderclub van de kerk of samen met de hele kerk. Bedankt!

Velden met een * zijn verplicht