Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Recensies

410 recensies geschreven
pagina 1 van 41
De soigneur[ e-boeke-boek ] Geert van Diepen
direct downloaden
€ 9,99
De Soigneur
Geschreven door Peeleman Marleen op 3 april 2020

Van genoten heel de nacht doorgelezen. Ik heb wel een opmerking, Wouter is jammer genoeg overleden op 9 mei en niet op 8 mei. Sportieve gr uit zeebrugge.

Als je verdwaalt Witvliet, Marianne
voorraad onbekend
€ 20,99
Als je verdwaalt
Geschreven door karin op 19 maart 2020

Wat een heerlijk en fijnzinnig geschreven verhaal! Ik was benieuwd of deze roman net zo boeiend zou zijn als eerder verschenen romans en dat is het. Vanaf bladzijde één stap je de wereld binnen van Jip en beleef je het verhaal van de hoofdpersoon.Marianne Witvliet weet als geen ander je in de huid van een ander te laten kruipen en te laten voelen wat die persoon ervaart en doorheen gaat. Ik geniet ook van de mooie dialogen! Als je van psychologische romans houdt, is dit zeker een aanrader!

De lange weg naar huis Bischof, Joanne
voorraad onbekend
€ 22,99
De lange weg naar huis
Geschreven door Eveline op 28 februari 2020

Wat een heerlijk vervolg op "De zoete geur van appelcider". Na 4 jaar keert Haakon terug naar zijn thuis. Kan hij zijn schaamte voor wat hij Aven heeft aangedaan uitspreken en vergeving ontvangen? Aven en Thor zijn getrouwd en Aven verwacht haar eerste kindje. Thor wordt heel ziek en heeft Haakon en zijn oudere broer Jorgan nodig in het beslissen van de strijd met hun buren de Sorrels.

voorraad onbekend
€ 21,99
De zoete geur van appelcider
Geschreven door Eveline op 28 februari 2020

Prachtig verhaal! Gaandeweg in het verhaal kom je erachter wat Thor heeft doorgemaakt en waarom hij besluit de appelcider (waaraan hij verslaafd is) te laat staan. Aven heeft zijn hart gestolen en daarom doet hij opnieuw een poging. Ondertussen probeert Haakon, zijn broertje, om Aven voor zich te winnen, wat niet goed afloopt. Haakon vertrekt naar zee en maakt daarmee de weg vrij voor Thor en Aven die elkaar de liefde verklaren.

Waar rook is Hitchcock, Grace
voorraad onbekend
€ 19,99
Waar rook is
Geschreven door Joke op 25 februari 2020

Een vlot geschreven verhaal, gebaseerd op waargebeurde feiten. (deze feiten worden door de schrijfster, aan het einde meegedeeld) Het verhaal speelt zich af in 1893, tijdens de wereldtentoonstelling in Chicago. Het boeit van het begin tot het eind en is ook best spannend. Kortom, een heerlijk boek om te ontspannen!!

voorraad onbekend
€ 21,99
Meneer Peacocks paradijs
Geschreven door Karin op 25 februari 2020

Een indringend en meeslepend verhaal! het boek was moeilijk weg te leggen, omdat je in het verhaal wordt gezogen en heel benieuwd bent hoe de spanning die in het verhaal zit, uitgewerkt gaat worden.Goede verhaalopbouw ook. Het verhaal wordt vanuit twee personen verteld. Dat geeft het verhaal een extra dimensie. Ik houd van de schrijfstijl van deze, voor mij onbekende, auteur.

voorraad onbekend
€ 21,99
Meneer Peacocks paradijs
Geschreven door Erna Nederveen op 12 februari 2020

Een interessant verhaal met een goede opbouw. Een verhaal vanuit twee hoofdpersonen geschreven, om en om. Het wisselt tussen heden en verleden. Hoe verder je leest, hoe moeilijker je het boek weg kunt leggen. Een aangrijpend verhaal wat je niet gelijk loslaat als je het uit hebt.

Hoe ziet de hemel eruit? Binnendijk, Henk
voorraad onbekend
€ 18,99
Hoe ziet de hemel eruit?
Geschreven door Karin op 28 januari 2020

Wat een mooi en leerzaam boek!
Henk onderzoekt nauwkeurig alle bijbelse gegevens over de hemel en probeert in zijn boek de vraag in de titel te beantwoorden.
Door het lezen van dit boek werd bij mij het verlangen naar de hemel opgewekt en bracht het een dieper besef dat wij burgers zijn van een rijk in de hemelen en dat er een verborgen schat is die wij kunnen ontdekken: het koninkrijk der hemelen.
Henk Binnendijk: "Als je schat in de hemel is, is je hart ook in de hemel. Dan krijg je een hemels hart. Een hart dat ontzettend veel van God en van Jezus gaat houden".

Verkeerd spoor Ruiter, Arie de
voorraad onbekend
€ 17,95
Verkeerd spoor
Geschreven door Eveline op 8 januari 2020

Ik vond het wel een aardig verhaal. Luc, die dan 9 jaar is heeft een flink trauma opgelopen toen de Duitsers in WO1 de boerderij in Vlaanderen waar zijn ouders als knecht werkten overvielen. Daarbij werd zijn oudere broer gedood, zijn moeder verkracht en zijn thuis en de boerderij in vlammen opgaat. Er volgt een masala uittocht en Luc en zij moeder Fientje komen in Nederland terecht. Eerst een aantal jaar in Nunspeet in een vluchtelingenkamp en daarna In Giessen-Nieuwkerk bij een al op leeftijd echtpaar. Luc wil het liefst wraak nemen voor de moord op zijn broer Pol. Als zijn meisje hem laat staan voor een ander kookt zijn bloed. Hij fiets naar Gorinchem en komt terecht in een clandestien gok hol waarbij hij zijn weekloon en zijn fiets verbrast. Uit op geld komt hij langs het spoorwachtershuisje en breekt daar de geldla open. De spoorwachter Jacob de Jong betrapt hem. Hij doodt deze man zonder wroeging. Hij praat zijn daad steeds weer goed ondanks zijn nachtmerries totdat hij weer wordt geconfronteerd als de Duitsers opnieuw WO 11 ontketenen. Dan volgt de ontknoping.

Heart of a lion Depay, Memphis; Zwartkruis, Simon
voorraad onbekend
€ 20,99
Heart of a lion
Geschreven door Karin op 5 januari 2020

Eerlijk en open deelt Memphis over zijn moeilijke jeugd, zijn moeizame relatie met zijn vader en de verkeerde keuzes die hij als opkomend (voetbal)talent maakte.
Mooi om te lezen hoe hij deelt vanuit zijn hart hoe zijn geloof hem op de been houdt en hoe hij rust heeft gevonden in zijn hectische leven. Een must-read, niet alleen voor de voetballiefhebber!