Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Recensies

492 recensies geschreven
pagina 1 van 50
Niets ontgaat ons Reitsma, Janke
voorraad onbekend
€ 22,99
Niets ontgaat ons
Geschreven door Erna Nederveen op 17 december 2021

Wat een prachtig boek! Echt indrukwekkend geschreven. Het is een heel triest verhaal, maar zo invoelend geschreven, echt knap! Het verhaal laat je niet los

Gereformeerd Geheim Maria Bakuwel
voorraad onbekend
€ 19,99
Gereformeerd geheim
Geschreven door Karin op 13 december 2021

Dit aangrijpende levensverhaal van een vrouw die als jong meisje werd misbruikt, is zo geschreven dat je het wilt blijven lezen. Je wilt weten hoe de hoofdpersoon zich los worstelt uit het verleden en op zoek gaat naar herstel en vergeving. Mooi en goed dat de schrijfster heeft gekozen om het verhaal afwisselend in het heden en verleden te vertellen. Dit houdt de aandacht van de lezer vast. De schrijfster heeft ervoor gekozen om haar verhaal, waaronder dus ook de details van het misbruik, open en eerlijk te vertellen.Dit is best heftig, maar ook nodig om de lezer te laten zien hoe misbruik in gang wordt gezet, hoe gruwelijk seksueel misbruik is en hoe een slachtoffer wordt geclaimd en onder druk wordt gezet door de dader. Steeds een stapje verder.Wat mooi om te lezen dat de hoofdpersoon heeft gekozen om het proces in te gaan van herstel en vergeving zodat zij niet langer meer gebukt zou gaan onder de gevolgen van het misbruik.Of je nu zelf een slachtoffer bent van seksueel misbruik of wilt weten wat misbruik doet met het slachtoffer..dit boek is een aanrader!

voorraad onbekend
€ 7,99
De apostel - L'apotre
Geschreven door Karin op 13 december 2021

Dit is een mooie en moedige film! De film lijkt traag (het is geen flitsend verhaal), er wordt veel in gepraat en de manier van filmen doet denken aan een documentaire. Alsof het leven van de hoofdpersoon Akim op dat moment wordt gevolgd. Dit vind ik ook de kracht van deze film. Je wordt zo voor je gevoel in zijn leven, keuzes en strijd getrokken en betrokken. Alsof je er bovenop zit. Er wordt goed geacteerd, het is een pakkend verhaal. Het is niet alleen een mooie film, omdat het gaat over een moslim die gaat geloven in Jezus, maar het is ook een interessante film voor mensen die de islamistische cultuur in Europa beter willen begrijpen.

Betekenis van het bloed Haan, M.R. de
voorraad onbekend
€ 4,95
Overwinnaar door het bloed van het Lam en door het woord van hun getuigenis.
Geschreven door Addi op 2 december 2021

Een boekje voor iedere gelovige en hoe je echt in de hemel komt. Openbaring 12:11

voorraad onbekend
€ 18,95
Kronieken van de Nefilim - Noach
Geschreven door Karin op 5 november 2021

De schrijver legt de spirituele en theologische waarheid achter het bijbelse verhaal van Noach vast met een fantasieavontuur vol actie. Een fascinerende nieuwe kijk op een oud verhaal! Lezers met strikte opvattingen over de Bijbel kunnen deze manier van vertellen waarschijnlijk niet waarderen. Door het hele verhaal heen proef je Godawa's begrip van de Mesopotamosche wereld en het wereldbeeld van die tijd. Daardoor wordt het een aangrijpend verhaal over goden en mensen dat ons door middel van mytische fantasie confronteert met de Bijbelse werkelijkheid.

Spel van licht Martin, Charles
voorraad onbekend
€ 22,99
Een spel van licht
Geschreven door Karin op 25 oktober 2021

De succesvolle fotograaf Tucker Mason weet precies hoe hij dingen vast kan leggen die anderen niet zien, maar wat hij niet inziet, is hoe hij in het reine moet komen met zijn verleden en zijn vader kan vergeven. In dit boek neemt de schrijver je mee in zijn proces van herstel. Charles Martin is een meesterverteller. Dit verhaal vertelt hij goed.Ik heb ervan genoten! Charles Martin houdt van mooie zinnen, is een kei in het schrijven van sterke dialogen en gebruikt subtiele humor. Dit maakt het een indringend, meeslepend en soms ontroerend verhaal. Aanrader!

Een lied in de schaduw Austin, Lynn
voorraad onbekend
€ 24,99
Een lied in de schaduw
Geschreven door Joke op 24 oktober 2021

Weer een schitterend boek van Lynn Austin. Je wordt meegezogen in haar beschrijving van het leven van drie verschillende vrouwen (Lena en haar dochter Ans en de Joodse Miriam) en hoe die met elkaar verbonden raken. De woorden Liefde, angst, moed en vergeving maken dit boek tot een inspirerend boek, wat zeker een grote aanrader is!

voorraad onbekend
€ 21,99
Al die dingen
Geschreven door Erna Nederveen op 13 oktober 2021

Een heel knap geschreven verhaal! Een meisje, Rae, probeert alleen door te gaan als haar moeder verdwijnt. Je leeft helemaal mee met haar. Een ontroerend boek!

Vlindervlucht Clark, Ashley
voorraad onbekend
€ 21,99
Vlindervlucht
Geschreven door Karin op 5 oktober 2021

Dit boeiende verhaal gaat over de impact van racisme en de helende kracht van moederliefde.Twee bijzondere vrouwen moeten allebei hun dromen bijstellen om het uiteindelijke geluk te kunnen vinden. Het verhaal wordt verteld in twee verhaallijnen. Ze lopen door elkaar, maar je stapt zo van het ene verhaal in het andere. Mooi om te zien hoe en op welke manier de twee levens van Harper en Millie bij elkaar gebracht worden door de schrijfster. Dit debuut is zeker de moeite waard om te lezen!

Ambitie[ e-boeke-boek ] Lee Strobel
direct downloaden
€ 9,99
Ambitie
Geschreven door Karin op 26 september 2021

De nadruk van dit boek ligt op geloof en geloofskwesties. Naar mening ligt die nadruk er te dik op. Niet omdat ik geloofskwesties niet waardeer, maar omdat het daar bijna alleen maar om draait. En niet altijd op een realistische manier. Het thrillerelement komt niet echt tot zijn recht. Er wordt niet echt spanning opgebouwd in het verhaal, de personages blijven te vlak. Liefhebbers van reli-thrillers zullen dit verhaal waarschijnlijk wel waarderen. Als je gewend bent aan (christelijke) thrillers die wat 'rauwer' zijn, valt dit boek niet echt in de smaak.