Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke Kinderboekenweek 2021

Maak kinderen deze week blij met het actieboek Oppasser voor een dag, Dokter Domoor of De geheime operatie en wij trakteren ze op de CRIDZ Boekenkrant!

voorraad onbekend
€ 6,95

Oppasser voor een dag is een vrolijk verhaal voor jonge kinderen, een prentenboek vol avontuur en plezier, met een verrassend einde! Het is geschreven voor de onderbouw bij het thema van de Kinderboekenweek 2021 'Worden wat je wil'.

Pleun weet nog niet wat ze later worden wil. Juf heeft het aan alle kinderen in de klas gevraagd, maar Pleun kan niet kiezen, er zijn zoveel leuke beroepen. Als de school voorbij is loopt Pleun langs de dierentuin naar huis. Alle beesten zijn uit hun hok ontsnapt! Pleun komt in actie en wordt oppasser voor een dag. De volgende dag vertelt ze in de klas over haar avontuur. Weet Pleun nu wat ze later worden wil?

voorraad onbekend
€ 5,95

'Dokter Domoor' is het middenbouw actieboek voor de christelijke Kinderboekenweek 2021.

Tijd voor Skips spreekbeurt,' zegt de juf.' Laat maar zien wat je later wilt worden. 'Wat een ramp! Skip heeft geen idee. Voetballer, vlogger, kok, agent? Hij is overal te dom voor (vindt hij). Maar dan krijgt hij een geweldig idee. Hij wordt dierenarts. Net als dokter Domoor. Skip mag vast wel spullen lenen voor zijn spreekbeurt. En misschien ook wel een paar dieren. Maar of dat nou zo'n slim plan is? Want Pepper gaat mee, zijn stuiterende zusje. En de dokter heet niet voor niets Domoor. Dat wordt dus een puinhoop.

De geheime operatie - KBW21 Koornberg-Spronk, Henriët
voorraad onbekend
€ 5,95

'De geheime operatie' is het bovenbouw actieboek voor de christelijke Kinderboekenweek 2021.

Marit, Fabio, Carlijn en Esmée vormen al jarenlang een hechte vriendengroep. Ze zitten bij elkaar in groep 8 en appen heel wat af in hun appgroep FRNZ4EVER. In dit nieuwe, zelfstandig te lezen deel van de serie gaan de vier vrienden op zoek naar hun talent: wat willen ze later worden? En alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, hebben ze ook nog een mysterie te ontrafelen. Want wat spoken die geheimzinnige, nieuwe buurvrouwen toch uit? De vriendengroep begint een geheime operatie om dat tot op de bodem uit te zoeken!

voorraad onbekend
€ 5,95

Dokter Domoor - luisterboek - Bram Kasse

Tijd voor Skips spreekbeurt,' zegt de juf.
'Laat maar zien wat je later wilt worden.'

Wat een ramp! Skip heeft geen idee.
Voetballer, vlogger, kok, agent?

Hij is overal te dom voor (vindt hij).
Maar dan krijgt hij een geweldig idee.
Hij wordt dierenarts. Net als dokter Domoor.
Skip mag vast wel spullen lenen voor zijn spreekbeurt.

En misschien ook wel een paar dieren.
Maar of dat nou zo'n slim plan is?
Want Pepper gaat mee, zijn stuiterende zusje.
En de dokter heet niet voor niets Domoor.
Dat wordt dus een puinhoop.

Geschikt voor: kinderen vanaf 6 jaar
Formaat: Mp3 cd

voorraad onbekend
€ 5,95

De geheime operatie - luisterboek - henriet Koornberg-Spronk

Marit, Fabio, Carlijn en Esmée vormen al jarenlang een hechte vriendengroep. Ze zitten bij elkaar in groep 8 en appen heel wat af in hun appgroep FRNZ4EVER. In dit verhaal gaan de vier vrienden op zoek naar hun talent: wat willen ze later worden? En alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, hebben ze ook nog een mysterie te ontrafelen. Want wat spoken die geheimzinnige, nieuwe buurvrouwen toch uit? De vriendengroep begint een geheime operatie om dat tot op de bodem uit te zoeken!

Geschikt voor: kinderen vanaf 10 jaar
Formaat: Mp3 cd

voorraad onbekend
€ 14,95

Werkmap voor basisscholen

Leuk dat jullie aan de slag gaan met de werkmap tijdens
de Kinderboekenweek 2021!

In de werkmap staan uitgebreide lees- en lessuggesties rond het thema en bij de actieboeken. Op deze website vind je de werkbladen en de links die bij de lessuggesties horen en een uitgebreide titellijst met boeken rond het thema.

We wensen je een fijne Kinderboekenweek toe en veel leesplezier!